ORDRE EMC/206/2016, de 21 de juliol, d'implantació i supressió de diversos estudis de màster universitari a universitats públiques i privades de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 15 de juny de 2015 per al curs 2015-2016, preveu la implantació i el reconeixement de la implantació d'estudis de màster universitari a les universitats públiques i privades de Catalunya.

Atès que s'han produït canvis substancials que afecten la naturalesa i els objectius de diversos estudis de màster universitari implantats en cursos acadèmics anteriors, s'han verificat de nou aquests estudis. En conseqüència, cal dur a terme la implantació dels nous estudis verificats i la supressió dels estudis als quals substitueixen.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris aplicable transitòriament; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; els estatuts de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, de la Universitat Pompeu Fabra, i de la Universitat de Lleida; les Normes d'organització i funcionament de la Universitat Oberta de Catalunya, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de les universitats públiques indicades, i amb l'acord dels òrgans de govern de la universitat privada esmentada, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'implanten diversos estudis de màster universitari, als centres corresponents de les diferents universitats públiques catalanes que s'indiquen a l'annex 1 d'aquesta Ordre, amb efectes des de la seva impartició.

Article 2

2.1 S'implanten diversos estudis de màster universitari que s'han verificat com a conseqüència dels canvis substancials que s'han introduït als plans d'estudis, que s'indiquen a l'annex 2 d'aquesta Ordre.

2.2 Se suprimeixen i es reconeix la supressió dels estudis de màster universitari que s'indiquen a l'annex 2 d'aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels estudis implantats, el rector o la rectora de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR