ORDRE EMC/212/2017, de 18 de setembre, per la qual s'aproven les bases per a la concessió dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

Les empreses es troben diàriament amb la necessitat d'ampliar els seus contactes i de mostrar els productes als seus clients i, per tant, els cal un espai on es puguin relacionar amb el consumidor. Les fires, que són un dels millors i més sofisticats instruments de màrqueting i comunicació que el mercat posa a disposició de les empreses, estan cobrint aquestes necessitats d'una manera cada vegada més eficient.

Les activitats firals reuneixen els productors i/o els distribuïdors, i també el consumidor final, amb l'objectiu de rendibilitzar el temps, promocionar els productes i comunicar innovacions.

Innovar és el resultat d'activitats com l'estudi, la recerca, el desenvolupament d'idees i de conceptes, i de qüestionar-se contínuament la millora de productes, processos, serveis i solucions. També pot sorgir de la comunicació contínua amb les empreses, els clients i dels mateixos integrants de l'empresa. Es considera que les fonts principals d'origen de les idees innovadores són els clients i les empreses, i que les noves idees apareixen, en moltes ocasions, com a conseqüència de l'assistència a fires i exposicions.

Les entitats que organitzen activitats firals i ofereixen un servei de valor afegit al teixit empresarial han de disposar d'un reconeixement a la seva activitat i a la seva gestió excel·lent.

Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, dels que aquest any es convoca la tretzena edició, tenen com a objectiu principal el reconeixement públic a les organitzacions firals de Catalunya per la seva excel·lència i capacitat de millora i per divulgar la importància de la innovació, la qualitat i la productivitat.

Els criteris per a la concessió dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, promoguts per la Direcció General de Comerç del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i que descriu la base 9 de l'annex 1 d'aquesta Ordre, fomenten la reflexió i l'anàlisi de la gestió de les organitzacions firals, alhora que serveixen per establir plans de millora que facin augmentar l'excel·lència d'aquestes organitzacions.

Per tot això exposat,

Ordeno:

Article únic

Aprovar les bases que regulen la concessió dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya que figuren a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 18 de setembre de 2017

Santi Vila i Vicente

Conseller d'Empresa i Coneixement

Annex 1

Bases dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya

-1 Objecte dels Premis

Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya van destinats a distingir els resultats, produïts durant l'any de la convocatòria, de les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, un mètode o una tècnica que suposi millores considerables, documentades i mesurables de la innovació, la qualitat i la productivitat en els procediments de gestió de la mateixa organització o d'alguna de les activitats firals que realitzen.

-2 Premis

Els Premis consisteixen en un trofeu i un diploma acreditatiu per a cada una de les entitats guardonades.

Els Premis es poden declarar deserts si la Comissió d'avaluació ho considera oportú.

-3 Empreses i institucions candidates

Poden ser candidates a aquests Premis les entitats firals inscrites al Registre d'activitats firals de Catalunya.

-4 Sol·licituds i candidatures

La selecció de les candidates s'efectuarà mitjançant un procediment de concurrència competitiva.

Les sol·licituds s'han de presentar segons el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades al Canal Empresa ( http://canalempresa.gencat.cat ).

Les persones interessades presentaran les sol·licituds per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si escau, per mitjà del Canal Empresa ( http://canalempresa.gencat.cat ).

La identificació de la persona sol·licitant es farà mitjançant els sistemes de signatura electrònica admesos per la Seu electrònica i que es poden consultar a https://seu.gencat.cat/ca/certificats-sistemes-signatura-electronica-seu.html.

En el supòsit d'interrupció del funcionament normal de la Seu electrònica per incidència tècnica, es determinarà l'ampliació del termini no vençut i es publicarà a la mateixa Seu electrònica tant la incidència tècnica com l'ampliació concreta del termini no vençut.

La presentació de les sol·licituds també es pot realitzar d'acord amb els supòsits que preveu l'article 25 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya (DOGC núm. 5686, de 5.8.2010).

En el cas que un cop finalitzat el termini corresponent no s'hagi presentat cap sol·licitud, la Direcció General de Comerç...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR