ORDRE EMC/262/2016, de 19 de setembre, d'implantació del grau en disseny i desenvolupament de videojocs i la supressió del grau en fotografia i creació digital al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 23 d'abril de 2014 per al curs 2014-2015, preveu la implantació i el reconeixement de la implantació dels estudis oficials de grau a les universitats públiques i privades de Catalunya.

Mitjançant l'Ordre IUE/613/2010, de 20 de desembre, es va adscriure el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia a la Universitat Politècnica de Catalunya. El Consorci Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia és l'entitat titular del centre esmentat.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; els Estatuts de la Universitat Politècnica de Catalunya, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova la implantació de l'estudi universitari de grau en disseny i desenvolupament de videojocs al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, amb efectes des de la seva impartició.

Article 2

S'aprova la supressió de l'estudi universitari de grau en fotografia i creació digital al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia, centre adscrit a la Universitat de Politècnica de Catalunya, implantat el curs 2009-2010, amb efectes des del curs 2015-2016.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial del títol, el rector o la rectora de la universitat sol·licitarà a la persona titular del departament competent en matèria d'universitats l'autorització d'inici d'activitats d'aquests...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR