ORDRE EMC/59/2016, de 17 de març, per la qual es crea la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, per fusió de la Facultat de Medicina, la Facultat d'Odontologia i l'Escola Universitària d'Infermeria d'aquesta Universitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

Per tal de simplificar l'estructura acadèmica, mitjançant un centre universitari que fomenti sinèrgies amb una organització més àgil i efectiva, la Universitat de Barcelona ha sol·licitat la creació de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, per fusió de la Facultat de Medicina, la Facultat d'Odontologia i l'Escola Universitària d'Infermeria d'aquesta Universitat.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 420/2015, de 29 de maig, de creació, reconeixement, autorització i acreditació d'universitats i centres universitaris, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments i l'Estatut de la Universitat de Barcelona, amb l'acord del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat de Barcelona i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es crea la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, per fusió de la Facultat de Medicina, la Facultat d'Odontologia i l'Escola Universitària d'Infermeria d'aquesta Universitat.

Article 2

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, tindrà la seu al Campus Clínic-August Pi i Sunyer, situat al carrer de Casanova, número 143, de Barcelona, i al Campus Ciències de la Salut de Bellvitge, situat al carrer de la Feixa Llarga, s/n, de l'Hospitalet de Llobregat.

Article 3

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut impartirà i organitzarà, de manera completa, totes aquelles titulacions oficials de grau i màster que en el futur s'hi implantin i els ensenyaments i els processos acadèmics, administratius i de gestió que condueixen a l'obtenció dels títols següents:

Grau en enginyeria biomèdica.

Grau en infermeria.

Grau en medicina.

Grau en odontologia.

Grau en podologia.

Grau en ciències biomèdiques (conjuntament amb la Facultat de Biologia).

Màster universitari en bases per a l'atenció i educació de les persones amb diabetis.

Màster...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR