ORDRE EMO/383/2014, de 23 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre EMO/194/2013, de 2 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria de la línia d'ajuts en forma de garantia per al finançament de circulant i la inversió en projectes d'innovació, internacionalització i industrialització.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

El Govern té la voluntat de facilitar el finançament de la necessitat de circulant de les empreses catalanes, sobretot aquelles de menor dimensió. Així mateix no es vol descuidar les activitats de recerca, desenvolupament i innovació, la qual cosa implicarà assolir una millor posició competitiva en el futur. A aquest fet també s’hi ha d’afegir la necessitat de les empreses catalanes de continuar ampliant- se i enfortint-se en nous mercats. Per tant, aquest seguit d’actuacions en l’àmbit de la innovació, la inversió i la internacionalització i el seu finançament i, la creació i el manteniment de l’ocupació, esdevenen un objectiu cabdal de les actuacions de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquesta finalitat, el Departament d’Empresa i Ocupació amb la col·laboració de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) ha implementat,d’acord amb l’Ordre EMO/194/2013, de 2 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores i s’obre la convocatòria de la línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament de circulant i la inversió en projectes d’innovació, internacionalització i industrialització (DOGC núm. 6436, de 09.08.2013), una línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament del circulant i la inversió en projectes d’innovació, internacionalització i industrialització, amb la col·laboració de l’Institut Català de Finances, modificada per l’Ordre EMO/196/2014, de 25 de juny (DOGC núm. 6657, de 04.07.2014).

Per tal de continuar disposant d’un instrument de foment dels projectes d’innovació, internacionalització i industrialització que permeti assolir els objectius departamentals i atès que l’import màxim per prestar avals no s’ha esgotat a data 31 de desembre de 2014.

D’acord amb la pròrroga del conveni de col·laboració entre el Departament d’Empresa i Ocupació i l’Institut Català de Finances per al finançament de circulant i la inversió d’actuacions per a la innovació, la internacionalització i la industrialització, de data 2 d’agost de 2013, mitjançant la qual les parts acorden ampliar la vigència d’aquest conveni fins a 31 de març de 2015.

D’acord amb l’article 33 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre (DOGC núm. 3791A, de 31.12.02) i la Llei 1/2014, de 27 de gener, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2014 (DOGC núm. 6551, de 30 de gener de 2014).

Atès aquest interès, vist l'informe de l'Assessoria Jurídica, i de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR