ORDRE ENS/14/2015, de 20 de gener, per la qual s'obre convocatòria pública per a la concessió de beques de col·laboració en l'àmbit de les actuacions del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu, durant l'any 2015, i s'aproven les bases reguladores.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 305/1993, de 9 de desembre, es va crear el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, la finalitat del qual és realitzar tasques d’anàlisi i avaluació del sistema educatiu de nivell no universitari de Catalunya, i dotar-lo d’estructures i mecanismes d’avaluació de qualitat, així com d’instruments i eines que permetin l’anàlisi descriptiva i interpretativa de l’assoliment dels objectius educatius, especialment els que es refereixin a aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i a l’impuls de programes de suport i reforç escolar dels alumnes i als centres ubicats en entorns socioeconòmics més desafavorits.

El Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu és conscient de la necessitat d’afavorir la formació pràctica de les persones que realitzen estudis universitaris, que acaben d’obtenir la graduació o llicenciatura, o bé que cursen màsters oficials o programes de doctorat. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de facilitar-los la incorporació al mercat de treball com a professionals amb qualificació, el Departament d’Ensenyament creu convenient obrir una convocatòria de dues beques destinades a comptar amb la col·laboració de persones que es trobin en alguna d’aquelles situacions.

Per això, a proposta del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, i d’acord amb el que preveu el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria pública per a la concessió de dues beques de col·laboració en l’àmbit de les actuacions del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, per desenvolupar tasques relacionades amb les matèries d’avaluació i prospectiva de l’educació i amb els àmbits funcionals del Consell, i en concret amb l’àmbit de treball Elaboració de projectes i estudis, tractament i anàlisi de dades.

Article 2

Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, les quals consten a l’annex d’aquesta Ordre.

Article 3

L’import màxim que es destina a la concessió d’aquestes beques és de 24.660,00 euros, inclosa la quota patronal de la Seguretat Social, i es farà efectiu amb càrrec a la partida pressupostària D/480000100/4210/0000 del centre gestor EN01, del pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2014, prorrogat per a l’any 2015.

Article 4

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre al DOGC. No obstant això, si resten beques vacants, es poden obrir nous períodes de presentació de sol·licituds.

Article 5

Es delega en la secretària general la competència per resoldre aquesta convocatòria.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que estableix l’article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant la consellera d’Ensenyament, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 20 de gener de 2015

Irene Rigau i Oliver

Consellera d’Ensenyament

Annex

Bases reguladores

—1 Objecte

L’objecte de la col.laboració és la realització d’estudis i treballs en l’àmbit de les actuacions del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, per desenvolupar tasques relacionades amb les matèries d’avaluació i prospectiva de l’educació i amb els àmbits funcionals del Consell.

Per a l’any 2015 es convoquen dues beques referides a l’àmbit de treball Elaboració de projectes i estudis, tractament i anàlisi de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR