ORDRE ENS/203/2016, de 26 de juliol, de modificació de l'Ordre ENS/182/2012, de 22 de juny, de creació dels preus públics per la matrícula en el curs de formació específic per a l'accés als cicles de formació professional inicial de grau mitjà i als de grau superior impartits en centres dependents del Departament d'Ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre ENS/182/2012, de 22 de juny (DOGC núm. 6159, de 28.6.2012), es varen crear els preus públics per la matrícula en el curs de formació específic per a l'accés als cicles de formació professional inicial de grau mitjà i als de grau superior impartits en centres dependents del Departament d'Ensenyament.

Mitjançant la Resolució ENS/1626/2016, de 28 de juny, es va modificar la Resolució ENS/1245/2012, de 13 de juny, per la qual s'organitza el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau mitjà i el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau superior. La modificació va consistir en la substitució de la denominació de curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau superior per a nova denominació de curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior.

Atès que la modificació de la Resolució (DOGC núm. 7154, de 4.7.2016) afecta a l'ordre que en va crear el preu públic, cal actualitzar-la amb la nova denominació.

Per tant, a proposta de la Direcció General de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR