ORDRE ENS/211/2016, de 27 de juliol, de modificació de l'Ordre ENS/330/2014, de 6 de novembre, del procediment de promoció docent per estadis.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

L'article 2 de l'Ordre ENS/330/2014, de 6 de novembre, estableix que la promoció retributiva dels funcionaris docents de carrera es realitza mitjançant cinc estadis diferents de promoció i que la promoció retributiva dels funcionaris docents en pràctiques i interins i del professorat de religió es realitza mitjançant tres estadis diferents de promoció.

Atès que el punt 5 de l'Acord GOV/70/2016, de 31 de maig, de mesures en matèria de personal docent dependent del Departament reconeix el quart i cinquè estadi de promoció docent al personal funcionari en pràctiques, interí i, amb el tràmit previ davant el comitè intercentres, al professorat de religió, amb els mateixos requisits i condicions aplicables al personal docent funcionari de carrera, cal fer l'oportuna modificació.

Efectuat el tràmit de consulta als representants sindicals de la Mesa sectorial del personal docent no universitari,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 2 de l'Ordre ENS/330/2014, de 6 de novembre, del procediment de promoció docent per estadis, que queda redactat en els termes següents:

“Article 2

Característiques

  1. La promoció retributiva dels funcionaris docents de carrera, en pràctiques i interins i del professorat de religió, es realitza mitjançant cinc estadis diferents de promoció que comporten diferents nivells retributius del complement específic.

  2. Els elements definidors del sistema de promoció docent són els següents:

  1. La permanència en servei actiu o serveis especials en cossos docents, o amb contracte laboral com a professor de religió.

  2. La implicació en el millorament dels resultats del centre.

  3. El desenvolupament de funcions d'especial responsabilitat o representativitat.

  4. La formació permanent i acadèmica.

  5. La participació en activitats complementàries, colònies i plans d'entorn i la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR