ORDRE ENS/86/2018, de 19 de juny, per la qual es modifica l'Ordre ENS/198/2017, de 25 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment de concessió de subvencions per dotar de finançament addicional els centres privats que presten el Servei d'Educació de Catalunya en entorns de característiques socioeconòmiques desafavorides.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

L'Ordre ENS/198/2017, de 25 d'agost (DOGC núm.7445, de 31.8.2017), aprova les bases reguladores del procediment de concessió de subvencions per dotar de finançament addicional els centres privats que presten el Servei d'Educació de Catalunya en entorns de característiques socioeconòmiques desafavorides.

L'apartat 11.1 de les bases reguladores determina que la modalitat de justificació és el compte justificatiu amb aportació de justificants de despesa; però atès que es compleixen els requisits de justificació per mòduls establerts a l'Ordre ECO/172/2015, de 3 de juny (DOGC núm. 6890, d'11.6.2015), sobre formes de justificació de subvencions, s'ha considerat convenient modificar la modalitat de justificació.

Conseqüentment, d'acord amb l'article 92 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta de la Direcció General de Centres Concertats i Centres Privats, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Modificar els apartats següents de les bases reguladores aprovades mitjançant l'Ordre ENS/198/2017, de 25 d'agost:

  1. Substituir el primer paràgraf de l'apartat 4.1 pel redactat següent:

    “4.1 Sens perjudici del que estableixi la resolució de la convocatòria de subvenció corresponent, les sol·licituds i altres tràmits associats al procediment de concessió de les subvencions, així com la documentació justificativa, s'han de realitzar exclusivament per via electrònica utilitzant la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, en el marc del que estableix l'article 43.2. de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.”

  2. Substituir l'apartat 6.3 pel redactat següent:

    “6.3 Si l'import del mòdul no permet atendre la totalitat de les sol·licituds, es disminuirà proporcionalment l'import d'aquest mòdul.”

  3. Substituir l'apartat 11 pel redactat següent:

    “11 Justificació i termini

    11.1 La modalitat de justificació és la justificació amb mòduls.

    11.2 Dins del termini que estableixi la resolució de convocatòria pública, les entitats beneficiàries han de justificar, davant la Direcció General de Centres Concertats i Centres Privats, la destinació de la subvenció, aportant la documentació següent:

  4. - Memòria explicativa del compliment de la finalitat i de l'activitat subvencionada amb indicació de les activitats realitzades i dels resultats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR