ORDRE UNI/57/2003, d'11 de febrer, de convocatòria dels V premis SI-Local per a l'any 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/57/2003, d'11 de febrer, de convocatòria dels V premis SI-Local per a l'any 2003.

El concurs SI-Local, en la seva cinquena edició corresponent a l'any 2003, té com a finalitat premiar els ajuntaments, els consells comarcals i les diputacions de Catalunya que més hagin destacat en la posada en marxa d'iniciatives i actuacions orientades a impulsar el projecte d'Administració Oberta de Catalunya i en el de facilitar l'accés dels ciutadans a la xarxa i a la utilització de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

Els ajuntaments, consells comarcals i diputacions tenen un paper destacat en la millora de les relacions entre les mateixes administracions, els ciutadans i les empreses i els professionals de Catalunya, mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), ja que ho poden facilitar en gran manera des del seu àmbit geogràfic a través de múltiples actuacions, des de la generació d'iniciatives fins al suport a l'aplicació de programes i accions de difusió.

És per això que d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat,

Ordeno:

Article 1

Obrir la convocatòria per a la concessió dels V premis SI-Local de la Generalitat de Catalunya a les millors iniciatives dels ajuntaments, els consells comarcals i les diputacions, en l'aplicació de les tecnologies de la societat de la informació, per a l'any 2003.

Article 2

Els V premis SI-Local es regeixen per les bases que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

El pagament dels premis, fins a un import global màxim de 80.000 euros, serà a càrrec del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, d'acord amb el que disposa la disposició addicional 2 del Decret 127/2000, de 3 d'abril.

Barcelona, 11 de febrer de 2003

Andreu Mas-Colell

Conseller d'Universitats, Recerca

i Societat de la Informació

Annex

Bases

-1 Objecte dels premis

Premiar les millors actuacions impulsades pels ajuntaments, els consells comarcals i les diputacions dutes a terme durant l'any 2002, orientades a facilitar la posada en marxa del projecte d'Administració Oberta de Catalunya, en especial els serveis prestats en línia, amb l'objectiu de millorar les relacions entre les administracions, els ciutadans i les empreses i els professionals de Catalunya, mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), així com aquelles altres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR