ORDRE de 18 de febrer de 1991, per la qual se suprimeix un negociat del Departament de Comerç, Consum i Turisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

El Decret 411/1987, de 22 de desembre, va establir l'estructura bàsica del Departament de Comerç, Consum i Turisme fins al nivell de secció, i l'Ordre de 7 de juny de 1988, que el desplega, va crear els negociats corresponents.

Posteriorment, l'estructura dels serveis centrals va ser modificada pel Decret 165/1990, de 20 de juny, i completada fins al nivell de negociat, mitjançant l'Ordre de 5 d'octubre de 1990.

Atès que en crear-se la Secció de Finançament, adscrita al Servei d'Equipaments Comercials, se li va adscriure el Negociat de Gestió del Finançament, que té assignades les mateixes funcions del Negociat de Gestió Administrativa i Finançament, dependent abans de la Secció de Gestió Tècnica per als Equipaments Comercials, cal ara suprimir aquest negociat.

Per això, de conformitat amb les atribucions que em confereixen l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, i la disposició final 2 del Decret 165/1990, de 20 de juny,

Ordeno:

Article únic

Se suprimeix el Negociat de Gestió Administrativa i Finançament, creat per l'Ordre de 7 de juny de 1988.

Disposició final Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR