ORDRE GAH/191/2017, de 2 d'agost, per la qual es modifica l'Ordre GAH/297/2016, de 27 d'octubre, per la qual es crea el Comitè per a l'Elaboració del Codi Ètic del Servei Públic de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyOrdre

L'article 150 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix que correspon a la Generalitat de Catalunya, en matèria d'organització de la seva Administració, la competència exclusiva sobre l'estructura, la regulació dels òrgans i directius públics, el funcionament i l'articulació territorial.

D'acord amb les disposicions del Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, del Decret 262/2016, de 7 de juny, de reestructuració del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, i de l'Acord del Govern de 3 de juny de 2014, es va crear el Comitè per a l'elaboració del Codi Ètic del Servei Públic de Catalunya, mitjançant l'Ordre GAH/297/2016, de 27 d'octubre.

A l'article 2 de l'Ordre es defineix la composició del Comitè i a l'apartat 2.1.2 es detallen els vocals que en formen part en representació de les administracions públiques, les entitats i els agents socials.

En el context actual resulta adient fer una modificació de la composició del Comitè consistent en la incorporació d'una nova vocalia en representació de les administracions públiques que correspondrà a la persona titular de la Secretaria General del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

Per tot això, en ús de les atribucions que m'han estat conferides per la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Modificar l'apartat b) de l'article 2.1.2 de l'Ordre GAH/297/2016, de 27 d'octubre, per la qual es crea el Comitè per a l'Elaboració del Codi Ètic del Servei Públic de Catalunya, que queda redactat de la manera següent:

“b) En representació de les administracions públiques, les entitats i els agents socials:

La persona titular de la Secretaria General del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

La persona titular de la Secretaria d'Administració i Funció Pública del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

La persona titular de la Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

Una persona en representació del Departament de Justícia, designada per la persona titular del Departament.

Una persona en representació del Departament d'Ensenyament, designada per la persona titular...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR