ORDRE GRI/160/2015, de 28 de maig, per la qual es modifica l'Ordre GRI/149/2015, de 21 de maig, per la qual s'estableix amb caràcter supletori la fixació de l'hora per a la sessió constitutiva de les corporacions municipals de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

En el DOGC núm. 6880 de 27 de maig, s’ha publicat l’Ordre GRI/149/2015, de 21 de maig, per la qual s'estableix amb caràcter supletori la fixació de l'hora per a la sessió constitutiva de les corporacions municipals de Catalunya.

En l’Ordre esmentada s’ha detectat una errada relativa a la data de constitució de les corporacions municipals en el cas que s’hagués presentat recurs contenciós electoral contra la proclamació dels/de les regidors/es electes.

En ús de les atribucions i funcions que corresponen a aquest Departament en matèria de règim local,

Ordeno:

Article únic

Modificar el primer paràgraf de l’article únic de l’Ordre GRI/149/2015, de 21 de maig, per la qual s’estableix amb caràcter supletori la fixació de l’hora per a la sessió constitutiva de les corporacions municipals de Catalunya, que queda redactat de la manera següent:

“Les corporacions municipals es constituiran, en sessió pública, el dia 13 de juny d’enguany, llevat que s’hagués...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR