ORDRE INT/201/2017, de 25 d'agost, per la qual s'actualitza l'annex 1, Relació de parcs de bombers funcionaris i de parcs de bombers voluntaris de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, de l'Ordre INT/184/2015, de 16 de juny.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

Per la Llei 5/1994, de 4 de maig, es regulen els serveis de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments de Catalunya.

El Decret 243/2007, de 6 de novembre, d'estructura del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (actual Departament d'Interior), vigent pel que fa a l'estructura de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, desenvolupa l'estructura organitzativa del cos de Bombers de la Generalitat. L'apartat 7 de l'article 75 del Decret 243/2007, de 6 de novembre, disposa que la creació, modificació o supressió dels grups i parcs es farà per ordre del conseller competent en matèria de prevenció, extinció d'incendis i salvaments.

Per l'Ordre INT/184/2015, de 16 de juny, es va formalitzar la relació dels grups i parcs de bombers existents i la determinació de les comarques i municipis compresos en cada una de les regions d'emergències de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d'Interior.

Amb posterioritat a l'aprovació i publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de l'Ordre esmentada, s'han produït determinades modificacions que fan necessari actualitzar la relació de parcs de bombers voluntaris existents, així com la creació del parc de bombers funcionaris del Pont de Suert.

Per tot això, fent ús de les facultats establertes als articles 39.3 i 40.2 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Article únic

Modificació de l'annex 1 de l'Ordre INT/184/2015, de 16 de juny

Es modifica l'annex 1 de l'Ordre INT/184/2015, de 16 de juny, per la qual es formalitza la relació dels grups i parcs de bombers existents i la determinació de les comarques i municipis compresos en cada una de les regions d'emergències de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d'Interior, que queda redactat de la manera següent:

“Annex 1

Relació de parcs de bombers funcionaris i de parcs de bombers voluntaris de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

Regió d'Emergències Centre

Parcs de bombers funcionaris: Berga, Calaf, Cardona, Guardiola de Berguedà, Manresa, Moià, Prats de Lluçanès, Solsona, Torelló, Vic.

Parcs de bombers voluntaris: Alp, Bellver de Cerdanya, Castellfollit del Boix, Gironella, Llívia, Pinós, Puigcerdà, Puig-reig, Sallent, Sant Llorenç de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR