ORDRE CTC/236/2004, de 30 de juny, per a l'atorgament dels guardons del turisme de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyOrdre

ORDRE CTC/236/2004, de 30 de juny, per a l'atorgament dels guardons del turisme de Catalunya.

MitjanÁant el Decret 145/1981, de 3 de juny, es van establir premis i guardons en reconeixement i estÌmul d'actuacions en favor del foment del turisme (DOGC n˙m. 134, d'11.6.1981). Aquest Decret va ser modificat pel Decret 208/2002, d'1 d'agost (DOGC n˙m. 3694, de 7.8.2002), i pel Decret 192/2003, d'1 d'agost (DOGC n˙m. 3942, de 7.8.2003), que van modificar les categories de premis de promociÛ turÌstica.

L'Ordre de 27 de novembre de 1991 va establir les caracterÌstiques dels premis i guardons en reconeixement i estÌmul d'actuacions en favor del foment del turisme (DOGC n˙m. 1529, de 13.12.1991).

Amb l'objectiu d'establir el procediment de proposta i de selecciÛ dels guardonats i el nombre de guardons a concedir l'any 2004, vista la normativa vigent, en virtut de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objectiu i categories dels guardons

1.1††La Medalla d'Honor del Turisme i la Medalla del Turisme de Catalunya sÛn el reconeixement a aquelles persones fÌsiques, nacionals o estrangeres que amb llur esforÁ i dedicaciÛ han contribuÔt al desenvolupament del turisme prestant serveis rellevants al sector o bÈ contribuint amb llur exemplaritat professional i llur cooperaciÛ als interessos turÌstics de Catalunya.

1.2††La Placa d'Honor del Turisme de Catalunya i el Diploma TurÌstic de Catalunya sÛn un reconeixement a aquelles institucions, corporacions, entitats o establiments, de car‡cter p˙blic o privat, que s'hagin destacat per llur activitat en favor del foment del turisme a Catalunya.

1.3††Per a la convocatÚria de l'any 2004 es lliuraran una (1) medalla d'honor, una (1) placa d'honor, deu (10) medalles del turisme i deu (10) diplomes turÌstics.

1.4††Els guardons als quals fa referËncia aquesta Ordre sÛn a tÌtol exclusivament honorÌfic i no comporten cap aportaciÛ econÚmica.

Article 2

Beneficiaris

Podran ser beneficiaris d'un guardÛ del Turisme de Catalunya, sempre d'acord amb els requisits, els mËrits i els criteris que es concreten als articles 8 i 9 de la present Ordre, les persones fÌsiques o jurÌdiques relacionades amb les activitats turÌstiques d'acord amb la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya, aixÌ com aquelles persones, empreses o entitats que hagin contribuÔt al desenvolupament turÌstic de Catalunya.

Article 3

Candidatures

3.1††Poden presentar candidatures les federacions, associacions i gremis catalans vinculats a les diferents activitats turÌstiques, les entitats de promociÛ turÌstica de Catalunya, la FederaciÛ de Municipis de Catalunya i l'AssociaciÛ de Municipis de Catalunya, aixÌ com el Departament de ComerÁ, Turisme i Consum. Si alguna altra persona, empresa o entitat vol presentar alguna proposta, haur‡ de fer-ho a travÈs d'alguna de les figures indicades en el present article.

3.2††Les candidatures han de presentar-se en el format que facilita la direcciÛ general de Turisme, acompanyades de la documentaciÛ que concreta l'article 4 de la present...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR