ORDRE TES/171/2013, de 22 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre TES/110/2013, de 4 de juny, per la qual es crea el Comitè d'experts per a la reforma de les polítiques d'ordenació territorial i d'urbanisme a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

L’Ordre TES/110/2013, de 4 de juny, va crear el Comitè d’experts per a la reforma de les polítiques d’ordenació territorial i d’urbanisme a Catalunya. L’article 2 de l’Ordre en regula la composició i estableix a la lletra g) de l’apartat primer que en formaran part nou representants de col·legis professionals designats pel president del Comitè a proposta dels col·legis que l’Ordre determina.

La posada en marxa del Comitè ha permès detectar la conveniència que també en formi part un representant del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, ja que l’enginyeria industrial és una titulació pluridisciplinària, que ha estat històricament representada en les comissions territorials d’urbanisme pels seus coneixements estretament relacionats amb el territori, com ara els relatius a l’energia o l’abastament i el sanejament de l’aigua.

Així mateix, es considera convenient que hi tingui representació l’Ajuntament de Barcelona per tal com la reforma de les polítiques territorials i d’urbanisme a Catalunya requereix una reflexió específica sobre la ciutat de Barcelona i la seva relació amb la resta del territori.

Per tot això, d’acord amb els articles 12 i 22 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es modifica la lletra g) de l’apartat primer de l’article 2 de l’Ordre TES/110/2013, de 4 de juny, per la qual es crea el Comitè d’experts per a la reforma de les polítiques d’ordenació territorial i d’urbanisme a Catalunya, que queda redactada de la manera següent:

g) Deu representants dels col·legis professionals designats pel president del Comitè, a proposta dels col·legis següents:

1. Dos per part del Consell de Col·legis d’Arquitectes de Catalunya, un dels quals de reconegut prestigi en matèria d’urbanisme i l’altre en matèria arquitectònica.

”2. Un per part del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.

”3. Un per part del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports.

”4. Un per part del Consell d’Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya.

”5. Un per part del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

”6. Un per part del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

”7. Un per part del Col·legi de Geògrafs.

”8. Un per part del Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya.

”9. Un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR