ORDRE JUS/14/2020, d'11 de febrer, per la qual es determina la data d'entrada en funcionament de la Unitat Processal de Suport Directe del partit judicial de Tremp.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

El Decret 169/2010, de 16 de novembre, sobre estructura i organització de l'oficina judicial a Catalunya estableix el model d'oficina judicial que hi ha d'haver en cada partit judicial en funció de la seva dimensió. En el cas de partits judicials amb un sol jutjat, com és el cas de Tremp, l'oficina judicial s'estructura en una sola unitat: la unitat processal de suport directe.

Mitjançant Resolució de la consellera de Justícia de 24 de gener de 2020 s´ha aprovat inicialment la relació de llocs de treball dels cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l'oficina judicial de Tremp.

Atès que s'han dut a terme totes les actuacions preparatòries per a la implantació de l'oficina judicial en aquest partit judicial i està previst finalitzar en breu el procés d'acoblament del personal als nous llocs de treball definits a la relació de llocs de treball, mitjançant la seva confirmació als llocs que ja ocupaven.

Per tot això, i en ús de les facultats que em són conferides,

Ordeno:

Article únic

S'estableix el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR