ORDRE JUS/25/2018, d'1 de març, per la qual es determina la data d'entrada en funcionament de la Unitat Processal de Suport Directe del Partit Judicial de Puigcerdà (Ordre d'1 de març, publicada al BOE núm. 58, de 7 de març).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyOrdre

El Decret 169/2010, de 16 de novembre, sobre estructura i organització de l'oficina judicial a Catalunya defineix el model d'oficina judicial i estableix els diferents tipus de serveis comuns processals que hi ha d'haver en cada partit judicial en funció de la seva dimensió. En el cas de partits judicials amb un sol jutjat, com és el cas de Puigcerdà, l'oficina judicial s'estructura en una sola unitat: la Unitat Processal de Suport Directe.

S'han realitzat tots els tràmits oportuns per a l'aprovació de la relació de llocs de treball dels cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l'Administració de justícia de l'oficina judicial de Puigcerdà, per a la seva publicació al Boletín Oficial del Estado i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

S'han dut a terme totes les actuacions preparatòries per a la implantació de l'oficina judicial en aquest partit judicial i està previst l'acoblament dels funcionaris als nous llocs de la relació de llocs de treball, mitjançant la seva confirmació als llocs que ja vinguessin desenvolupant.

En consideració a l'exposat, i de conformitat amb el que estableix l'article 6 del Reial decret 944/2017, de 27 d'octubre, pel qual es designen òrgans i autoritats encarregats de donar compliment a les mesures dirigides al Govern i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR