ORDRE JUS/271/2017, de 26 de desembre, per la qual es determina la data d'entrada en funcionament de les unitats processals de suport directe, del Servei Comú Processal General i del Servei Comú Processal d'Execució del partit judicial de Blanes (Ordre de 26 de desembre, publicada al BOE núm. 5, de 5 de gener).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre JUS/292/2016, de 25 d'octubre, de la Generalitat de Catalunya, s'han creat el Servei Comú Processal General i el Servei Comú Processal d'Execució del partit judicial de Blanes, i d'acord amb el que estableix el seu article 11, les unitats processals de suport directe i els serveis comuns processals de Blanes entraran en funcionament en la data que determini el conseller o consellera competent en matèria de justícia.

Mitjançant l'Ordre JUS/1788/2016, de 8 de novembre, del Ministeri de Justícia, s'ha aprovat amb caràcter definitiu la relació de llocs de treball dels cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l'Administració de justícia de l'oficina judicial de Blanes. Aquesta Ordre s'ha fet pública al DOGC en virtut de Resolució del conseller de Justícia.

En virtut de la Resolució del conseller de Justícia de 24 de juliol de 2017, s'ha aprovat la modificació, entre altres, de la relació de llocs de treball del personal al servei de l'Administració de justícia de l'oficina judicial de Blanes.

Així mateix, mitjançant l'Ordre JUS/119/2017, de 7 de febrer, del Ministeri de Justícia, s'han aprovat les relacions de llocs de treball dels Lletrats de l'Administració de Justícia de l'oficina judicial de Blanes.

En base a tot això, s'han dut a terme totes les actuacions preparatòries per a la implementació de l'oficina judicial en aquest partit judicial i està previst que finalitzi en breu el procés d'acoblament del personal al servei de l'Administració de justícia als nous llocs de treball definits a la relació de llocs de treball.

En atenció al que s'ha exposat, de conformitat amb el que estableix l'article 6 del Reial Decret 944/2017, de 27 d'octubre, pel qual es designen òrgans i autoritats encarregats de donar compliment a les mesures dirigides al Govern i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR