ORDRE JUS/344/2014, de 18 de novembre, per la qual es determina la data d'entrada en funcionament de les unitats processals de suport directe, del Servei Comú Processal General i del Servei Comú Processal d'Execució del partit judicial de Cornellà de Llobregat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre JUS/321/2014, de 30 d’octubre, s’han creat el Servei Comú Processal General i el Servei Comú Processal d’Execució de Cornellà de Llobregat.

D’acord amb el que estableix l’article 3 de l’Ordre esmentada, les unitats processals de suport directe, el Servei Comú Processal General i el Servei Comú Processal d’Execució de Cornellà de Llobregat entraran en funcionament en la data que determini el conseller o consellera competent en matèria de justícia.

En virtut de la disposició addicional segona del Decret 169/2010, de 16 de novembre, sobre estructura i organització de l’oficina judicial a Catalunya, el personal adscrit a serveis comuns processals i àmbits pilot de treball implantats amb anterioritat a l’entrada en vigor d’aquest Decret continuarà adscrit provisionalment als llocs on estigui prestant serveis, mentre no s’iniciïn els processos d’acoblament i es dugui a terme el nomenament del personal als nous llocs de treball.

Conformement amb aquests antecedents, s’han dut a terme totes les actuacions preparatòries per a la implementació de l’oficina judicial en aquest partit judicial, s’ha iniciat el procés d’acoblament del personal afectat als nous llocs de treball definits a la relació de llocs de treball que es preveu que finalitzi a finals de gener de 2015.

Per tot això, i en ús de les facultats que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

S’estableix el dia de 2 de febrer de 2015 com a data d’entrada en funcionament de les unitats processals de suport directe, del Servei Comú Processal General i del Servei Comú Processal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR