ORDRE JUS/89/2017, de 15 de maig, per la qual es determina la data d'entrada en funcionament de les unitats processals de suport directe, del Servei Comú Processal General i del Servei Comú Processal d'Execució del partit judicial de Vilafranca del Penedès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre JUS/292/2016, de 25 d'octubre, s'han creat un servei comú processal general i un servei comú processal d'execució al partit judicial de Vilafranca del Penedès.

D'acord amb el que estableix l'article 7 de l'Ordre esmentada, les unitats processals de suport directe i els serveis comuns processals de Vilafranca del Penedès entraran en funcionament en la data que determini el conseller o consellera competent en matèria de justícia.

Mitjançant l'Ordre JUS/1788/2016, de 8 de novembre, del Ministeri de Justícia, s'han aprovat amb caràcter definitiu les relacions de llocs de treball dels cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l'Administració de justícia del partit judicial de Vilafranca del Penedès. Aquesta Ordre es fa pública al DOGC en virtut de Resolució del conseller de Justícia.

Atès que ja s'han dut a terme totes les actuacions preparatòries per a la implementació de l'oficina judicial en aquest partit judicial, està previst finalitzar en breu el procés d'acoblament del personal als nous llocs de treball definits a la relació de llocs de treball;

Per tot això, i en ús de les facultats que em són conferides,

Ordeno:

Article únic

S'estableix el dia 2 d'octubre de 2017 com a data d'entrada en funcionament de les unitats processals de suport...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR