ORDRE EMO/112/2013, de 30 de maig, sobre atorgament dels guardons del turisme de Catalunya, convocatòria 2013.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 241/2005, de 8 de novembre, s’han regulat els guardons del turisme per reconèixer l’esforç i la dedicació en favor del turisme.

Amb l’objectiu d’establir el procediment de proposta i de selecció de les persones, empreses i entitats guardonades i el nombre de guardons per concedir l’any 2013, vista la normativa vigent, en virtut de les atribucions legals que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

Obrir la convocatòria per a la concessió dels guardons de turisme per a l'any 2013.

Article 2

Aprovar les bases que regiran la present convocatòria, les quals figuren a l’annex d'aquesta Ordre.

Article 3

El conseller d'Empresa i Ocupació és el competent per resoldre la concessió dels guardons del turisme de Catalunya.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 30 de maig de 2013

Felip Puig i Godes

Conseller d’Empresa i Ocupació

Annex

Bases per a la concessió dels guardons del turisme de Catalunya per a l'any 2013

  1. Categories dels guardons

    1.1 La Medalla del Turisme de Catalunya és el reconeixement a la persona física que, amb el seu esforç i dedicació, ha contribuït de manera especial a la promoció del turisme prestant serveis rellevants al sector, en qualsevol dels seus aspectes o modalitats o bé contribuint amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos turístics de Catalunya i al posicionament internacional de la destinació.

    1.2 El Diploma Turístic de Catalunya és el reconeixement a la institució, corporació, entitat o establiment que hagi destacat per la seva activitat en favor del foment del turisme a Catalunya i a la internacionalització de la nostra destinació.

    En la convocatòria d'enguany es lliurarà una Medalla del Turisme o un Diploma Turístic de Catalunya, en funció de si el reconeixement és per a una persona física o per una institució, corporació, entitat o establiment, per a cadascuna de les quatre categories següents:

    - turisme responsable.

    - millor experiència turística.

    - millora del coneixement i a la recerca aplicada al sector turístic.

    - innovació.

    1.3 Els guardons als quals fa referència aquesta Ordre són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap dotació econòmica.

  2. Beneficiaris

    Poden ser beneficiàries dels presents reconeixements, sempre d’acord amb els requisits, els mèrits i els criteris que es concreten a l’article 3.2 d’aquesta Ordre, les persones físiques, institucions, corporacions, entitats o establiments relacionats amb activitats turístiques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR