ORDRE JUS/117/2008, de 14 de mar

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/117/2008, de 14 de marÁ, per la qual es creen les unitats administratives de Manresa, la Seu d'Urgell i Tortosa dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de justÌcia a Catalunya.

El capÌtol 6 del Decret 149/2007, de 10 de juliol, de reestructuraciÛ de l'organitzaciÛ territorial del Departament de JustÌcia, regula les unitats administratives de l'‡mbit judicial a Catalunya, com les unitats de direcciÛ, ordenaciÛ i gestiÛ dels recursos humans de les oficines judicials, dels mitjans inform‡tics, de les tecnologies de la informaciÛ i les comunicacions, dels immobles i dels altres mitjans materials, especifica els Úrgans als quals s'adscriuen, estableix les funcions de les unitats i del seu administrador o administradora i regula la seva organitzaciÛ.

D'acord amb l'article 23.2 de l'esmentat Decret 149/2007, de 10 de juliol, les unitats administratives amb rang de negociat s'estableixen mitjanÁant ordre del conseller o consellera de JustÌcia.

Per aixÚ, d'acord amb el que estableix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

CreaciÛ

Es creen les unitats administratives de Manresa, la Seu d'Urgell i Tortosa, dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de justÌcia a Catalunya, amb rang org‡nic de negociat.

Article 2

AdscripciÛ

2.1 La Unitat Administrativa de Manresa est‡ adscrita a la SecciÛ de Suport Judicial dels Serveis Territorials del Departament de JustÌcia a la Catalunya Central.

2.2 La Unitat Administrativa de la Seu d'Urgell est‡ adscrita a la SecciÛ de Suport Judicial dels Serveis Territorials del Departament de JustÌcia a l'Alt Pirineu i Aran.

2.3 La Unitat Administrativa de Tortosa est‡ adscrita a la SecciÛ de Suport Judicial dels Serveis Territorials del Departament de JustÌcia a les Terres de l'Ebre.

Article 3

Funcions

Les unitats administratives de Manresa, la Seu d'Urgell i Tortosa, tenen les funcions que determina l'article 21 del Decret 149/2007, de 10 de juliol, de reestructuraciÛ de l'organitzaciÛ territorial del Departament de JustÌcia.

Disposicions addicionals

Primera

La dotaciÛ i posada en funcionament de les unitats administratives es far‡ efectiva durant l'exercici pressupostari de 2008 pel que fa a la Unitat Administrativa de Tortosa i durant l'exercici pressupostari de 2009 pel que fa a les unitats administratives de Manresa i la Seu d'Urgell.

Segona

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR