ORDRE AAM/191/2012, de 26 de juny, per la qual s'aproven els preus públics per a la matriculació als cicles formatius de grau superior impartits en els centres i escoles de capacitació agrària i a l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’article 3.5 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, inclou entre els ensenyaments que conformen l’educació superior els ensenyaments de formació professional de grau superior. D’altra banda, l’article 4 de la mateixa Llei i l’article 5.2 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d’educació, no inclouen entre els ensenyaments declarats gratuïts els cicles formatius de grau superior.

En aquest marc normatiu es considera convenient establir una aportació econòmica a càrrec de les persones que utilitzen el servei, opció que ja existeix en els ensenyaments artístics superiors, els ensenyaments d’esports i els universitaris.

L’article 1.3.2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l’ensenyament universitari, s’han d’efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria.

Per això i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Creació

Crear els preus públics per als ensenyaments de formació professional impartits a partir del curs 2012-2013 en els centres dependents del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural que es relacionen a continuació:

1.1 En l’àmbit de la formació professional inicial.

  1. Curs de cicle formatiu de grau superior: 360,00 euros.

    El preu de matrícula per curs comprèn totes les unitats formatives i, si s’escau, el mòdul de formació en centres de treball o el mòdul de formació en centres de treball que el centre tingui programat durant el curs.

    L’alumne que es matriculi a totes les unitats formatives del curs ha de satisfer necessàriament el preu de matrícula per curs, sense possibilitat d’optar per satisfer el preu de matrícula per les diverses unitats formatives que l’integren.

    L’alumne pot optar per satisfer el preu de la matrícula per curs, tot i que no hagi de matricular-se en la totalitat de les unitats formatives que el componen.

    L’alumne que es matriculi en unitats formatives de dos cursos diferents pot optar per satisfer el preu de la matrícula per un curs.

  2. Matrícula per unitat formativa en el cicle formatiu de grau superior: 25,00 euros.

  3. Matrícula en el mòdul de formació en centres de treball (FCT) en el cicle formatiu de grau superior: 25,00 euros.

    El preu de la matrícula d’aquest mòdul inclou també la matrícula que es faci en el curs següent, a fi de completar la durada del mòdul.

    1.2 En l’àmbit de la formació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR