ORDRE PDA/120/2018, de 17 de juliol, per la qual s'aproven els preus públics per al lloguer d'espais a les casetes i torres de la xarxa d'emplaçaments de radiocomunicació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Rango de LeyOrdre

L'article 1.3-2 del text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l'ensenyament universitari, que s'ha de fer per decret, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria.

L'article 3.12.2 del Decret 1/2018, de 19 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, disposa que correspon al Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública l'exercici de les atribucions pròpies en matèria de telecomunicacions i societat digital.

D'acord amb l'article 4.1 del Decret 117/2018, de 19 de juny, de reestructuració del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, en relació amb l'article 44.1.c) del Decret 266/2016, de 5 de juliol, correspon a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital promoure la creació i el desplegament a Catalunya de les infraestructures digitals i de comunicacions electròniques adequades per fer arribar a la ciutadania, a les empreses i a les institucions públiques els serveis avançats de connectivitat i d'accés als serveis digitals.

D'acord amb l'article 1.2.a) del Decret 117/2018, de 19 de juny, esmentat, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació queda adscrit al Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació és l'entitat de dret públic de la Generalitat de Catalunya encarregada, entre d'altres, de la realització de la gestió, de forma directa o indirecta, de l'execució de les infraestructures necessàries per implantar les xarxes i els serveis de telecomunicacions i informàtics requerits i la seva explotació i manteniment posteriors i de l'establiment de la política d'explotació de les xarxes de telecomunicacions i telemàtiques.

Atès el marc normatiu que fixa que les administracions públiques titulars d'infraestructures susceptibles de ser utilitzades per al desplegament de xarxes públiques de comunicacions electròniques han de facilitar l'accés a aquestes infraestructures, cal fixar un preu públic per al lloguer d'espais a les casetes i torres de la xarxa d'emplaçaments de radiocomunicació del Centre de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR