ORDRE PDA/124/2018, de 24 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/135/2017, de 27 de juny, de reconeixement d'equivalència entre els certificats d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació expedits per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i els certificats d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Rango de LeyOrdre

El Decret 89/2009, de 9 de juny, pel qual es regula l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), defineix l'ACTIC com el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa aquesta com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Els continguts de les competències de l'ACTIC detallats a l'annex 2 d'aquest Decret s'han revisat i actualitzat mitjançant l'Ordre PRE/18/2016, de 8 de febrer.

Mitjançant l'Ordre PRE/135/2017, de 27 de juny, es va reconèixer l'equivalència entre determinats certificats expedits per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el certificat mitjà d'ACTIC, a partir del curs acadèmic 2016-2017.

La UOC ha sol·licitat que també es reconegui l'equivalència entre les assignatures Iniciació a les Competències Digitals i Competències Digitals Avançades, i els certificats bàsic i avançat de l'ACTIC, respectivament, que s'impartiran durant el curs acadèmic 2018-2019.

D'acord amb l'article 11.2.c) del Decret 89/2009, de 9 de juny, la Comissió Assessora de l'ACTIC ha emès un informe favorable sobre aquesta sol·licitud.

La disposició addicional tercera del Decret 89/2009, de 9 de juny, disposa que, per ordre del/de la titular del departament competent en matèria de societat de la informació, es poden establir els títols, diplomes i certificats que són considerats equivalents als que regula aquest Decret.

Per tot això, a proposta de la directora general de Societat Digital,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article únic de l'Ordre PRE/135/2017, de 27 de juny, de reconeixement d'equivalència entre els certificats d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació expedits per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i els certificats d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), que queda redactat de la manera següent:

1. Es consideren equivalents al certificat mitjà de l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) referit als continguts aprovats per l'Ordre PRE/18/2016, de 8 de febrer, per la qual es revisen i s'actualitzen els continguts de les competències digitals detallats en l'annex 2 del Decret 89/2009, de 9 de juny, pel qual es regula l'acreditació de competències...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR