ORDRE PDA/84/2020, de 16 de juny, de modificació de l'Ordre PDA/131/2019, de 9 de juliol, per la qual es creen els Premis DonaTIC del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i se n'aproven les bases reguladores.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre PDA/131/2019, de 9 de juliol, es creen els Premis DonaTIC del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i se n'aproven les bases reguladores, amb l'objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en les noves tecnologies i donar referents a les nenes i les adolescents que es plantegen dedicar-se a les disciplines de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM).

Davant la propera publicació de la convocatòria dels Premis DonaTIC, la Direcció General de Societat Digital ha proposat modificar-ne les bases reguladores, tot afegint una nova categoria de premis, introduint més claredat en les definicions de les categories i modificant les normes de funcionament del Jurat i el procediment de concessió dels Premis.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Es modifiquen el segon i el tercer paràgraf de l'article 1 de l'Ordre PDA/131/2019, de 9 de juliol, que queden redactats de la manera següent:

“Establir vuit categories, i quatre subcategories, excloents entre si.

Les vuit categories són:

  1. Emprenedora

  2. Empresària

  3. Professional

  4. Acadèmica/Investigadora

  5. Divulgadora

  6. DonaTIC Revelació

  7. Estudiant TIC

    g.1) subcategoria: Estudiant TIC Universitària

    g.2) subcategoria: Estudiant TIC FP

  8. Iniciatives Referents

    h.1) subcategoria: Iniciativa Referent Empresarial

    h.2) subcategoria: Iniciativa Referent d'Entitat, Centre Formatiu/Institució”

Article 2

Es modifica la base 2.2 de l'annex de l'Ordre PDA/131/2019, de 9 de juliol, que queda redactada de la manera següent:

“2.2 El Jurat pot proposar, atorgar ex aequo els Premis, concedir mencions d'honor o bé declarar-los deserts.”

Es modifica la base 2.3 de l'annex de l'Ordre PDA/131/2019, de 9 de juliol, que queda redactada de la manera següent:

“2.3 Els Premis s'estructuren en vuit categories, segons el perfil professional, i quatre subcategories, i són excloents entre si, per la qual cosa una mateixa candidatura només es pot presentar a una d'aquestes categories:

  1. Emprenedora: dona fundadora o cofundadora d'una empresa del sector de les TIC o que ha dut a terme innovacions en l'empresa familiar, com a intraprenedora.

  2. Empresària: dona que ha consolidat una empresa que es dedica a l'àmbit de les TIC.

  3. Professional: dona que treballa per a una empresa, per a una organització o pel seu compte, que es dedica a l'àmbit de les TIC i té una titulació universitària de l'àmbit de les TIC.

  4. Acadèmica/Investigadora: dona que es dedica a la formació i/o recerca en l'àmbit de les TIC i té una titulació universitària de l'àmbit de les TIC.

  5. Divulgadora: dona que treballa en l'àmbit de la comunicació o que ha dut a terme activitats de divulgació vinculades a les TIC i/o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR