ORDRE PRE/107/2015, de 27 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment per a l'atorgament del Premi al millor videojoc relacionat amb les commemoracions del Govern de l'any 2015, creat i desenvolupat per alumnes de graus, màsters o postgraus, o de centres d'estudis superiors de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia, i s'obre la convocatòria.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 387/2011, de 6 de setembre, dels criteris de la política commemorativa del Govern i de creació de la Comissió de Commemoracions, el Govern de la Generalitat va aprovar la creació de la Comissió de Commemoracions com a òrgan col·legiat que ha d’impulsar i coordinar la política commemorativa del Govern, així com els criteris que han de regir aquesta política.

El Decret 387/2011, de 6 de setembre, disposa que la Comissió de Commemoracions elabora una proposta anual dels esdeveniments i de personalitats d’especial rellevància que formin part del patrimoni col·lectiu dels catalans, que tenen un caràcter nacional i que compleixin cinquantenari/s, centenari/s o mil·lenari, per ser objecte de commemoració per part del Govern de la Generalitat.

És voluntat del Govern que en aquestes commemoracions estiguin implicades totes les institucions del país, els organismes culturals, les universitats, les entitats socials i cíviques i el món educatiu.

Per tal d’implicar els joves en les commemoracions d’aquest any i alhora acostar-les al món de les universitats i dels centres d’estudis superiors, es proposa la concessió del premi al millor videojoc relacionat amb les commemoracions del Govern per a l’any 2015, creat i desenvolupat per alumnes de graus, màsters o postgraus, o de centres d'estudis superiors de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia.

D’acord amb l’article 8 del Decret 387/2011, de 6 de setembre, el Govern de la Generalitat ha d’aprovar cada any, a proposta de la Comissió de Commemoracions, els esdeveniments i les personalitats que ha de ser objecte de commemoració per la Generalitat de Catalunya.

El Govern de la Generalitat, en la seva sessió del 20 de gener de 2015, vista l’acta de la reunió de la Comissió de Commemoracions de data 27 de novembre de 2014, ha acordat aprovar els esdeveniments i les personalitats objecte de commemoració per la Generalitat de Catalunya l’any 2015, d’acord també amb el que disposa a la Llei 2/2015, de l’11 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015.

En ús de les facultats que em confereix l’article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat,

Ordeno:

Article 1 Aprovar les bases que han de regir la concessió del Premi al millor videojoc relacionat amb les commemoracions del Govern de l’any 2015, creat i desenvolupat per alumnes de graus, màsters o postgraus, o de centres d'estudis superiors de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia , que consten a l’annex d’aquesta Ordre.

Article 2 Obrir-ne la convocatòria per a l’any 2015.

Article 3 El termini de presentació de sol·licituds de candidatura al Premi serà de 20 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC

El termini de lliurament del videojoc creat pels alumnes serà del 28 de setembre al 9 d’octubre de 2015.

Article 4 La dotació del Premi és de 6.000 euros, amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR