ORDRE PRE/28/2015, de 12 de febrer, d'estructuració dels negociats del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 118/2013, de 26 de febrer, de reestructuració del Departament de la Presidència, es va establir l’estructura d’aquest Departament. Així mateix, el Decret 57/2002, de 19 de febrer, de modificació del Decret 257/1997, de 30 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, establia l’estructura del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya.

Tenint en compte que la normativa d’estructura esmentada no regula els negociats i vista la necessitat de simplificar l’estructura de l’Administració i, així mateix, resoldre situacions d’excessiva dispersió normativa, amb aquesta Ordre es regulen tots els negociats del Departament de la Presidència, amb l’excepció de les oficines d’atenció ciutadana de les delegacions del Govern de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l’Ebre, i Alt Pirineu i Aran, que tenen rang de negociat i estan regulades al Decret 266/2001, de 9 d’octubre, pel qual s'estableixen la creació, l'organització i les funcions de les oficines d'atenció ciutadana.

De conformitat amb el que disposa l’article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i els articles 39.3, 40.1 i 2 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Capítol 1

Dels negociats del Gabinet Jurídic de la Generalitat

Article 1

Negociat de Gestió Administrativa

1.1 El Negociat de Gestió Administrativa depèn de la Subdirecció General de Gestió i Coordinació Contenciosa de la Direcció General d’Assumptes Contenciosos del Gabinet Jurídic de la Generalitat.

1.2 Al Negociat de Gestió Administrativa li corresponen les funcions següents:

  1. Organitzar i gestionar les tasques administratives entre el personal adscrit a la Subdirecció General de Gestió i Coordinació Contenciosa i coordinar el personal administratiu del Gabinet Jurídic en les tasques d’arxiu.

  2. Donar d’alta els assumptes contenciosos.

  3. Analitzar totes les notificacions dels tribunals i els jutjats i la documentació que trameten els departaments i distribuir-les entre el personal per a la seva gestió.

  4. Gestionar la formació i especialització del personal administratiu de la unitat directiva, especialment pel que fa als procediments judicials de les diferents jurisdiccions.

  5. Donar suport al servei de procuradoria.

  6. Administrar els programes informàtics de gestió de la Direcció General d’Assumptes Contenciosos.

  7. Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels seus superior jeràrquics.

Capítol 2

Dels negociats de l’Oficina de Govern

Article 2

Negociat de Gestió Administrativa

2.1 El Negociat de Gestió Administrativa depèn de la Subdirecció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR