ORDRE PRE/338/2014, de 17 de novembre, per la qual es fixen els preus públics per a les visites i activitats del Centre d'Observació de l'Univers.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Aquesta Ordre té com a finalitat establir, per part del Departament de la Presidència, els preus públics per a les visites al Centre d’Observació de l’Univers situat al municipi d’Àger, Lleida, així com la realització de tallers, la cessió temporal del planetari portàtil i la realització de sessions d’observació astronòmica.

El Centre d’Observació de l’Univers és un equipament que fins al 31 de desembre de 2012 estava gestionat pel Consorci del Montsec. Amb la dissolució d’aquest Consorci, aprovada per la seva Junta de Govern en sessió ordinària el 18 d’octubre de 2012, es va acordar passar la titularitat del Centre a la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de la Presidència.

Atesa la nova titularitat del centre i que el tipus d’activitat que presta es pot trobar en concurrència amb l’oferta privada, cal fixar uns preus públics que permetin la seva gestió.

Atesa la proposta del Departament de la Presidència i vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement;

D’acord amb el que estableix l’article 1.3-2 del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny;

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Fixació de preus

Es fixen els preus públics que ha d’aplicar el Centre d’Observació de l’Univers, d’acord amb els imports en euros que es determinen en aquesta ordre i que es resumeixen en el seu annex.

Article 2

Fiscalitat

A les utilitzacions que siguin susceptibles de generar IVA, aquest s’aplicarà als preus públics fixats en aquesta Ordre d’acord amb la normativa de l’impost esmentat que estigui vigent en el moment que es facin les visites o s’utilitzin les instal·lacions.

Article 3

Preus de les visites i activitats del Centre d’Observació de l’Univers:

3.1 Entrada diürna (Planetari, Exposició permanent i Parc de Telescopis)

General: 7,50 euros

Reduïda: 6,50 euros

3.2 Entrada nocturna (Planetari, Exposició permanent i Parc de Telescopis)

General: 10,00 euros

Reduïda: 8,50 euros

3.3 Tallers (geologia o astronomia)

General: 3,00 euros

3.4 Sessions d’observacions astronòmiques al centre amb un monitor/a (grups de 2 a 20 persones) amb una durada de dues hores. Preu únic: 250,00 euros. No inclou planetari ni visita a l’exposició permanent.

3.5 Sessions d’observació astronòmiques fora del centre amb un monitor/a (grups de 2 a 20 persones) amb una durada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR