ORDRE PRE/49/2016, de 7 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

El Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet va ser creat amb la finalitat de promoure l'estudi científic de temes relacionats amb l'organització territorial del poder dels estats.

L'Institut d'Estudis de l'Autogovern, el qual mitjançant el Decret 201/2016, d'1 de març, ha modificat la denominació d'Institut d'Estudis Autonòmics pel nom actual, és un òrgan adscrit al Departament de la Presidència mitjançant el Decret 20/2015, de 24 de febrer que, d'acord amb el que disposa el Decret 184/2013, de 25 de juny, de reestructuració del Departament de Governació i Relacions Institucionals, té la funció de promoure l'estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials a l'Estat espanyol i a l'estranger en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d'autonomia de Catalunya.

Per això, atès el que disposa el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta del director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern i en ús de les facultats que em confereix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Aprovar les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern per a estudis sobre l'organització territorial del poder dels estats, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre GRI/5/2014, de 3 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, i es convoca la cinquena edició corresponent a l'any 2014.

Contra aquesta Ordre les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de la data de publicació al DOGC.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació en el DOGC.

Barcelona, 7 de març de 2016

Neus Munté i Fernàndez

Consellera de la Presidència

Annex

Bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet

-1 Objecte

Aquestes bases tenen per objecte regular el Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern per a estudis sobre l'organització territorial del poder dels estats.

-2 Persones destinatàries

Pot optar a aquest premi qualsevol persona major d'edat de qualsevol nacionalitat.

-3 Quantia del premi

3.1 La dotació del premi s'especificarà a la Resolució de convocatòria.

3.2 El premi és incompatible amb qualsevol subvenció o ajut que el candidat/a obtingui o hagi obtingut en relació amb el treball presentat.

En el cas que s'atorgui el premi a un candidat/a i, amb posterioritat, aquest obtingui una subvenció o ajut, haurà de renunciar bé al premi, bé a la subvenció o ajut i, si escau, reintegrar l'import del premi.

-4 Periodicitat del premi

El premi té caràcter biennal.

-5 Sol·licituds i documentació

5.1 Els treballs han de tenir un màxim de 450 pàgines per una cara, interlineat 1,5, tipus de lletra Arial, cos 12 per al text principal i 10 per a les notes a peu de pàgina.

5.2 Els treballs es poden presentar en català, castellà, anglès, francès o italià. En tots els casos s'ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR