ORDRE ENS/188/2012, de 22 de juny, per la qual es crea el preu públic pel servei d'activitats d'ensenyament-aprenentatge realitzades pels escolars que assisteixen als camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Els camps d’aprenentatge (CdA) són serveis educatius del Departament d’Ensenyament, regulats al Decret 155/1994, de 28 de juny, que ofereixen al professorat i als centres educatius la possibilitat de desenvolupar projectes de treball per a l’estudi i l’experimentació en un medi natural, cultural i històric singular del territori català.

Les estades en els camps d’aprenentatge s’adrecen principalment a l’alumnat d’educació primària, d’educació secundària obligatòria, de cicles formatius i de batxillerat dels centres educatius de Catalunya, i habitualment tenen una durada d’entre un i cinc dies.

Atès que en els darrers anys s’ha incrementat la demanda d’utilització d’aquests serveis, amb l’objectiu de mantenir-ne la qualitat de l’oferta, es considera necessari crear, a partir del curs 2012-13, un preu públic pel servei d’activitats d’ensenyament-aprenentatge de què gaudeix l’alumnat durant les estades als CdA del Departament d’Ensenyament.

Per això, d’acord amb el que estableix el Capítol III del Títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, a proposta de la Direcció General d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, i d’acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement,

Ordeno:

Article 1

Creació

Crear el preu públic pel servei d’activitats d’ensenyament-aprenentatge realitzades pels escolars que assisteixen als camps d’aprenentatge del Departament d’Ensenyament.

Article 2

Import

Fixar l’import del preu públic pel servei d’activitats d’ensenyament-aprenentatge realitzades pels escolars que assisteixen als camps d’aprenentatge del Departament d’Ensenyament, a partir del curs escolar 2012-2013, en el següent:

Activitats d’un dia de durada: 2 euros per alumne i dia.

Activitats de més d’un dia de durada: 3 euros per alumne i dia.

Article 3

Exigibilitat

Els preus públics són exigibles en iniciar-se la prestació del servei.

Article 4

Bonificacions i exempcions

4.1 Bonificacions

Les persones membres de famílies nombroses classificades en la categoria general, i les persones membres de famílies monoparentals, tenen una bonificació del 50% del preu públic.

4.2 Exempcions

Les persones amb un grau mínim de minusvalidesa del 33%.

Les persones membres de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR