ORDRE MAH/161/2010, de 15 de març, per la qual es regula el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAH/161/2010, de 15 de març, per la qual es regula el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya va crear el Premi Medi Ambient mitjançant el Decret 205/2005, de 27 de setembre, amb l'objecte de destacar la vàlua de la contribució de persones físiques i jurídiques en els àmbits competencials del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

L'experiència de les darreres convocatòries ha mostrat la conveniència de redefinir les modalitats del Premi Medi Ambient, per tal de reduir el nombre de distincions, donar un tracte homogeni als àmbits temàtics que es poden convocar i realçar el reconeixement a la trajectòria de persones i entitats que han contribuït de manera notòria a la protecció, prevenció i difusió de temes ambientals.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Objecte i àmbit

1.1 Es regula el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb les modalitats següents:

  1. Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per a projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental.

  2. Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya a les iniciatives de protecció i millora del medi ambient.

  3. Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya en reconeixement a una trajectòria de protecció i millora del medi ambient.

1.2 La resolució de convocatòria ha de definir els àmbits temàtics en matèria de medi ambient dins els quals s'han d'haver realitzat les actuacions que optin al Premi Medi Ambient.

1.3 En el cas que la convocatòria anual concreti dos o més àmbits temàtics, cadascun d'aquests àmbits temàtics constitueix, per a cadascuna de les modalitats, una categoria específica.

Article 2

Candidatures

2.1 Poden optar al Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya projectes, iniciatives i actuacions realitzats per persones físiques o jurídiques, públiques o privades, en les modalitats que preveu aquesta Ordre quan la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupin i/o s'apliquin totalment o parcialment a Catalunya.

2.2 Les candidatures s'han de presentar a proposta de tercers i mitjançant una sol·licitud formal adreçada al conseller o consellera competent en matèria de medi ambient, i s'ha d'acompanyar de la documentació que es requereixi a la resolució de convocatòria.

Article 3

Convocatòria

3.1 El Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya es convoca anualment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR