ORDRE SLT/80/2015, de 7 d'abril, per la qual es fixa l'import de la contraprestació econòmica per a l'execució del Programa de salut escolar per al curs acadèmic 2014-2015.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

L'article 13 del Decret 155/1993, d'1 de juny, d'actualització del Programa de salut escolar, regula l'atorgament per part del Departament de Salut de la contraprestació econòmica per a l’execució del Programa de salut escolar.

La contraprestació s'atorga per realitzar l'examen que preveu l'article 10.1 del Decret 155/1993, per a l'administració de les vacunes sistemàtiques que, d'acord amb el calendari vigent, es du a terme en el marc del Programa de salut escolar.

El Decret 95/2014, d’1 de juliol, pel qual s’estableix el calendari de vacunacions sistemàtiques, fixa un nou Programa pilot de vacunació contra el virus de l’hepatitis A, per als cursos escolars 2014-2019, en el marc del qual s’ha d’administrar la vacuna contra l’hepatits A als alumnes que facin sisè curs d’educació primària i s’amplia aquesta vacunació als infants d’1 i 6 anys d’edat. També estableix per als cursos escolars noves pautes vacunals en el calendari de vacunacions sistemàtiques, que consisteixen a retardar la cinquena dosi de reforç de la vacuna contra la diftèria, el tètanus i la tos ferina acel·lular fins als 6 anys; avançar als 14 anys la sisena dosi de reforç de la vacuna contra la diftèria i el tètanus; ampliar la franja d’edat recomanada per administrar la segona dosi de la vacuna contra el xarampió, la parotiditis i la rubèola als 3-4 anys; i introduir una nova dosi addicional de la vacuna antimengocòccica C conjugada als 11-12 anys d’edat.

Vist el que s'ha exposat, i en ús de les facultats que m'atorga la disposició final 1 del Decret 155/1993, d'1 de juny,

Ordeno:

Article 1

1.1 El Departament de Salut atorga una contraprestació econòmica que consisteix en la quantitat d’1,83 euros per cada alumne o alumna de 4 anys (P-4) que sigui sotmès a l’examen de salut que preveu l’article 10.1 del Decret 155/1993, d’1 de juny, i en la quantitat de 0,91euros per cada dosi de la vacuna contra l’hepatitis A, de la vacuna contra la varicel·la i de la vacuna antimeningocòccica C conjugada a l’alumnat de sisè curs d’educació primària, com també per cada dosi de la vacuna contra el virus del papil·loma humà administrada a les noies de sisè curs d’educació primària (11 i 12 anys) i per cada dosi de la vacuna contra el tètanus i la diftèria administrades a l’alumnat de segon curs d’educació secundària (14 anys).

1.2 Aquesta contraprestació es lliura als ajuntaments per a l’execució de les activitats desenvolupades en els centres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR