ORDRE TES/265/2017, de 18 de desembre, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres, de 15 de desembre de 2017, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts del Consorci Centre Internacional de Mètodes Numèrics en l'Enginyeria (CIMNE) (Ordre de 18 de desembre, publicada al BOE núm. 315, de 28 de desembre).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyOrdre

El Consell de Ministres, en la seva reunió del dia 15 de desembre de 2017, a proposta del Ministre de Foment, ha aprovat l'Acord pel que s'aprova la modificació dels Estatuts del consorci Centre Internacional de Mètodes Numèrics en l'Enginyeria (CIMNE).

De conformitat amb el disposat en l'apartat 2 de l'esmentat Acord, procedeix la publicació del contingut del mateix, que figura com a annex d'aquesta ordre, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i, als efectes de la seva producció d'efectes i de la seva entrada en vigor, al Butlletí Ofician de l'Estat , d'acord amb el previst en la disposició addicional primera del Real Decret 944/2017, de 27 d'octubre, pel qual es designa a òrgans i autoritats encarregats de donar compliment a les mesures dirigides al Govern i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, autoritzades per acord del Ple del Senat, de 27 d'octubre de 2017, pel qual s'aproven les mesures requerides pel Govern, a l'empara de l'article 155 de la Constitució.

Madrid, 18 de desembre de 2017

Íñigo Joaquín de la Serna Hernáiz

Ministre de Foment

Annex

Acord pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts del consorci Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE).

Mitjançant el Decret 150/1987, de 13 de març, es va aprovar la constitució del consorci Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) i se'n van aprovar els Estatuts.

El consorci CIMNE està integrat actualment per l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya. La darrera versió dels Estatuts es va aprovar per l'Acord GOV/160/2015, de 13 d'octubre, i va suposar l'adequació del seu règim jurídic a les previsions de la legislació que regula el règim jurídic del sector públic i la seva adscripció a l'Administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el departament competent en matèria de recerca.

Darrerament l'activitat de recerca del CIMNE en l'àmbit de les obres públiques, el territori i la sostenibilitat s'ha incrementat considerablement, per la qual cosa s'ha considerat oportú modificar-ne els Estatuts per tal de fer palesa aquesta circumstància mitjançant l'adscripció del consorci al departament competent en matèria d'infraestructures i mobilitat. Així mateix, s'ha optat per modificar la composició del Consell de Govern i, en coherència, es modifiquen altres articles dels estatuts referents a la presidència i vicepresidència, al règim d'adopció d'acords i als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR