ORDRE TES/378/2014, de 16 de desembre, sobre els preus aplicables a determinats serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Reial decret 1598/2010, de 26 de novembre, de traspàs a la Generalitat de Catalunya de les funcions de l’Administració general de l’Estat corresponents als serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers sobre la xarxa d’ample ibèric de la xarxa ferroviària d’interès general, es va aprovar l’Acord de la Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria segona de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, de 17 de novembre de 2010, pel qual es traspassen a la Generalitat de Catalunya les funcions de l’Administració general de l’Estat corresponents als serveis ferroviaris regionals esmentats.

Entre les funcions assumides per la Generalitat de Catalunya com a conseqüència de l’Acord esmentat figura la de determinar les tarifes i els preus aplicables al servei.

Atesa l’evolució, durant el present exercici, dels costos d’explotació dels serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers, no és procedent per a l’exercici 2015 l’increment dels preus d’aquests serveis, i, per tant, és necessari que es mantingui l’aplicació dels preus vigents.

Per tot el que s’ha exposat, ateses les competències de la Generalitat de Catalunya en relació amb els serveis ferroviaris esmentats,

Ordeno:

Article únic

Els preus aplicables als serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers actualment gestionats per Renfe Viajeros no s’incrementen per a l’exercici 2015 i, per tant, resten fixats en la forma i les quanties que s’especifiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Barcelona, 16 de desembre de 2014

Santi Vila i Vicente

Conseller de Territori i Sostenibilitat

Annex

Preu dels títols de transport propis de Renfe Viajeros, de caràcter regular, vigents als serveis regionals de Rodalies de Catalunya durant l’exercici 2015.

Bitllet senzill: títol de transport vàlid per realitzar un sol viatge. Validesa: durant les dues hores següents a la seva expedició o per al tren especificat al bitllet.

Anada i tornada (dos viatges): el preu equival al de dos bitllets senzills. Validesa: viatge d’anada durant les dues hores següents a la seva expedició o per al tren especificat al bitllet; el viatge de tornada serà vàlid fins a la finalització del servei regular l’endemà de la seva emissió.

Abonament de 10 viatges (Bono 10 / Bono Exprés): abonament per a deu viatges senzills. Aquest títol de transport no és nominatiu. Pot ser utilitzat per més d’un viatger simultàniament, sempre que tots tinguin el mateix origen-destinació i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR