ORDRE VEH/231/2016, de 31 d'agost, per la qual s'aprova la implementació del sistema electrònic de control i seguiment del pagament de la taxa fiscal sobre el joc.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyOrdre

El Decret 2/2014, de 7 de gener, pel qual s'aprova el Reglament sobre el règim de pagament dels tributs sobre el joc, va preveure, en la seva disposició derogatòria, la supressió de l'obligació establerta en el Decret 23/2005, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament de màquines recreatives i d'atzar, d'incorporar a aquestes el distintiu acreditatiu del pagament de la taxa fiscal sobre el joc.

Els efectes d'aquesta supressió, però, quedaven condicionats a l'entrada en vigor de l'ordre que aprovés la implementació del nou sistema electrònic de control i seguiment del pagament de la taxa fiscal sobre el joc que grava les màquines recreatives i d'atzar.

Els desenvolupaments informàtics portats a terme d'ençà de l'aprovació d'aquell reglament permeten actualment implementar un nou sistema de verificació del pagament del tribut mitjançant serveis de comunicacions entre aplicacions informàtiques, que possibilita la supressió efectiva del distintiu físic que, fins ara, s'havia d'incorporar a la màquina recreativa.

Amb la finalitat de reduir les càrregues administratives, i en vista de les possibilitats que ofereixen les eines informàtiques, aquesta Ordre regula la implementació del nou sistema de control i seguiment del pagament de la taxa fiscal sobre el joc.

Per tot això,

Ordeno:

Article únic

Aprovar la implementació del sistema electrònic de control i seguiment del pagament de la taxa fiscal sobre el joc.

  1. S'aprova la implementació del sistema electrònic de control i seguiment del pagament de la taxa fiscal sobre el joc que grava les màquines recreatives i d'atzar, configurat a partir dels serveis de consulta entre els sistemes informàtics de l'Agència Tributària de Catalunya i el departament amb competències en matèria de policia administrativa.

  2. El sistema de control i seguiment del pagament de la taxa fiscal sobre el joc a què es refereix l'apartat anterior permet verificar l'estat de pagament de cada màquina recreativa i d'atzar a partir de les quotes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR