ORDRE VEH/68/2016, de 22 de març, per la qual s'habilita la presentació i el pagament telemàtic del model 940, corresponent a l'impost sobre les estades en establiments turístics, i que modifica l'Ordre ECO/320/2013, de 12 de desembre, per la qual es regula la presentació i el pagament telemàtic de l'impost sobre les estades en establiments turístics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyOrdre

En el marc de l'actual procés de canvi en que es troba immersa l'Agència Tributària de Catalunya, l'impuls del canal telemàtic com a via de comunicació principal en les seves relacions amb la ciutadania, ha esdevingut una prioritat, atès les avantatges que aquest canal presenta en termes d'eficiència en la gestió dels recursos, i en termes de flexibilitat, accessibilitat i simplificació dels tràmits que els ciutadans han de realitzar en el compliment de les seves obligacions tributàries.

D'acord amb aquest objectiu, des de l'oficina virtual de l'Agència Tributària de Catalunya, s'han anat ampliant paulatinament el catàleg de tràmits que es poden realitzar telemàticament. Així doncs, actualment es pot fer la presentació i el pagament de la majoria de les autoliquidacions tributàries que gestiona l'Agència Tributària de Catalunya.

Pel que fa a l'impost sobre les estades en establiments turístics, mitjançant l'Ordre ECO/320/2013, de 12 de desembre, es va habilitar la presentació i el pagament telemàtic de les autoliquidacions confeccionades amb el model 950. Amb aquesta Ordre s'incorpora l'autoliquidació de l'impost sobre les estades efectuades en creuers mitjançant el model 940.

Amb aquesta finalitat es modifica l'Ordre ECO/320/2013, de 12 de desembre, per la qual es regula la presentació i el pagament telemàtic de l'impost sobre les estades en establiments turístics.

Per tot això,

Ordeno:

Article únic Modificar l'Ordre ECO/320/2013, de 12 de desembre, per la qual es regula la presentació i el pagament telemàtic de l'impost sobre les estades en establiments turístics.

Es modifica l'article 1 de l'Ordre ECO/320/2013, de 12 de desembre, per la qual es regula la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR