DECRET 50/1997, de 4 de març, de modificació del Decret 209/1993, de 31 d'agost, pel qual s'estableix l'estructura orgànica de l'organisme autònom administratiu Institut Català de la Dona i es modifiquen els decrets que el regulen i l'organització i nomenclatura de la Comissió Interdepartamental de Promoció de la Dona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Pel Decret 209/1993, de 31 d'agost, es va establir l'estructura org‡nica de l'Institut Catal‡ de la Dona i es van modificar els Decrets que regulen la ComissiÛ Interdepartamental per a la Igualtat d'Oportunitats per a les Dones. En l'actualitat es fa necessari introduir modificacions en la PresidËncia de la Junta de Govern de l'Institut i de la dita ComissiÛ.

D'acord amb l'anterior, a proposta del conseller de la PresidËncia i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Els articles 3.1.a), 6.1, 7.4.a) i 23.1 del Decret 209/1993, de 31 d'agost, queden redactats en els termes seg¸ents: "3.1 La Junta de Govern, la nomena el Govern de la Generalitat i tÈ la composiciÛ seg¸ent: "

  1. La presidenta." "6.1 A la presidenta de l'Institut, li corresponen les funcions seg¸ents:" "7.4 La PresidËncia de la ComissiÛ Interdepartamental per a la Igualtat d'Oportunitats per a les Dones correspon al conseller de la PresidËncia. "Formen part d'aquesta ComissiÛ: "

  2. La presidenta de la Junta de Govern de l'Institut, que exerceix les funcions de vicepresidenta de la ComissiÛ." "23.1 La presidenta de la Junta de Govern de l'Institut Catal‡ de la Dona convoca i presideix les reunions de la Mesa del Consell. La Mesa del Consell Nacional de Dones de Catalunya es reunir‡ com a mÌnim un cop cada trimestre."

Article 2

2.1 Queden suprimits...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR