DECRET 38/2008, de 19 de febrer, de modificació del Decret 264/2005, de 13 de desembre, de creació de l'estructura organitzativa per a la prevenció, control i seguiment de l'evolució d'una possible pandèmia de grip.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

38/2008, de 19 de febrer, de modificació del Decret 264/2005, de 13 de desembre, de creació de l'estructura organitzativa per a la prevenció, control i seguiment de l'evolució d'una possible pandèmia de grip.

Mitjançant el Decret 264/2005, de 13 de desembre, de creació de l'estructura organitzativa per a la prevenció, control i seguiment de l'evolució d'una possible pandèmia de grip (DOGC núm. 4530, de 15.12.2005), es creà el Comitè Executiu de Catalunya per a la prevenció, el control i el seguiment de l'evolució d'una possible pandèmia de grip i el Consell Científic Assessor del Pla de la pandèmia de la grip.

En aquest Decret es va preveure que en el Comitè Executiu hi estiguessin representats els departaments de la Generalitat de Catalunya que per raons competencials haurien d'intervenir en cas que es declarés una pandèmia de la grip, juntament amb les dues institucions més representatives del món municipalista.

En el Consell Científic Assessor del Pla de la pandèmia de la grip es va preveure, juntament amb representats de l'Administració de la Generalitat, una participació majoritària d'institucions científiques i corporacions professionals relacionades amb la matèria.

La reestructuració dels departaments de Generalitat i el canvi de denominació d'algun d'ells que es va dur a terme mitjançant el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 4771, de 29.11.2006), fa necessària la modificació del Decret 264/2005, de 13 de desembre, per adaptar-lo a l'estructura organitzativa actual.

D'altra banda, la valoració més recent de totes les implicacions que podria tenir una pandèmia de grip a Catalunya, senyala la conveniència d'incorporar al Comitè Executiu de Catalunya per a la prevenció, el control i el seguiment de l'evolució d'una possible pandèmia de grip, una representació de tots els departaments de la Generalitat, a través dels seus secretaris o secretàries generals, així com de revisar la composició del Consell Científic Assessor del Pla de la pandèmia de la grip.

Per aquest motiu, a proposta de la consellera de Salut, i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 3.1 del Decret 264/2005, de 13 de desembre, que quedarà redactat de la següent manera:

3.1 El Comitè Executiu de Catalunya per a la prevenció, el control i el seguiment de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR