ORDRE ARP/322/2002, de 17 de setembre, per la qual es fixen els criteris de distribució dels pagaments addicionals als productors de boví per a la campanya 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/322/2002, de 17 de setembre, per la qual es fixen els criteris de distribució dels pagaments addicionals als productors de boví per a la campanya 2002.

El Reglament CE 1254/1999, del Consell, estableix l'organització comuna de mercat en el sector de la carn de vaquí. Com que la producció de carn de vacum i la renda dels productors varia notablement a les diferents zones, el reglament esmentat estableix un marc flexible de pagaments addicionals comunitaris, que els estats membres fixaran i efectuaran sota uns criteris comuns que evitin efectes discriminatoris.

Així mateix, el Reglament CE 2419/2001, de la Comissió, regula una sèrie de normes d'aplicació i controls dels règims d'ajuts i el Reglament CE 1259/1999, del Consell, estableix les disposicions comunes aplicables als règims d'ajut directe en el marc de la política agrícola comuna.

D'altra banda, el Reial decret 138/2002, d'1 de febrer, estableix els principis generals de concessió dels pagaments addicionals en el sector de la carn de vaquí, i delega a les comunitats autònomes l'establiment dels criteris que considerin oportuns d'entre els que enumera.

Per tot això, l'article 13 de l'Ordre ARP/27/2002, de 30 de gener (DOGC núm. 3568, de 5.2.2002), preveu la publicació dels criteris de repartiment dels pagaments addicionals per als productors de Catalunya.

En compliment de la normativa esmentada, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Pagaments addicionals. Criteris

1.1 Els pagaments addicionals als productors de boví a què fa referència l'article 13.1 de l'Ordre ARP/27/2002, de 30 de gener, consisteixen en una quantitat fixa per cap primable, que es determinarà tenint en compte el pressupost disponible i els criteris que es relacionen als apartats següents.

1.2 S'ha de pagar un preu base per cap primable als productors que, a la data de publicació d'aquesta Ordre, es trobin en algun dels supòsits següents:

  1. Que siguin titulars d'explotacions agràries prioritàries, tal i com defineix la Llei 19/1995, de modernització de les explotacions agràries.

  2. Que siguin titulars d'una explotació amb una qualificació sanitària de B4 (oficialment indemne de brucel-losi) i T3 (oficialment indemne de tuberculosi), d'acord amb el que defineix l'article 3 del Reial decret 2611/1996, pel qual es regulen els programes nacionals d'eradicació de les malalties dels animals.

  3. Que siguin titulars d'una explotació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR