ORDRE ARP/213/2003, de 12 de maig, per la qual es modifica l'Ordre ARP/162/2003, de 3 d'abril, per la qual es convoquen els ajuts per pal-liar els danys produïts per diversos fenòmens meteorològics que van afectar les comarques catalanes durant els anys 2001 i 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/213/2003, de 12 de maig, per la qual es modifica l'Ordre ARP/162/2003, de 3 d'abril, per la qual es convoquen els ajuts per pal-liar els danys produïts per diversos fenòmens meteorològics que van afectar les comarques catalanes durant els anys 2001 i 2002.

L'Ordre ARP/162/2003, de 3 d'abril (DOGC núm. 3864, de 14.4.2003), va definir, al seu annex 1, els municipis que estaven dins del perímetre de la zona afectada i que, per tant, eren possibles beneficiaris de l'ajut. Amb posterioritat, es va detectar que no constaven en aquesta relació municipis que també havien estat afectats, per la qual cosa calia afegir-los. De la mateixa manera, l'annex 2, va definir els mòduls per determinar l'import del préstec, on es defineix el mòdul de disminució del volum comercialitzat per duplicat.

Així mateix, les explotacions agràries, les cooperatives agràries i les societats agràries de transformació de vinya afectades per les gelades de la segona quinzena de desembre de 2001 apareixen a l'article 1.1 de l'Ordre esmentada, com a possibles beneficiàries de l'ajut, però no a la relació de municipis afectats de l'annex 1. Aquests danys es podran acollir a un ajut específic.

Un cop vista la dificultat de determinar l'afectació individual de les explotacions agrícoles que van patir danys per la sequera del primer semestre de 2001, a conseqüència de les especials condicions de les pòlisses d'assegurança i donada l'homogeneïtat d'un sinistre d'aquest tipus a la zona afectada definida a l'annex 1 de l'Ordre esmentada, i tenint en compte l'existència de valoracions d'afectació realitzades per tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, es creu convenient que aquestes no hagin de presentar la documentació addicional que preveu l'article 3 de l'Ordre esmentada.

Valorada la conveniència de realitzar modificacions a l'Ordre ARP/162/2003, de 3 d'abril, per tal de facilitar la tramitació de les sol-licituds als afectats pels danys produïts per diversos fenòmens meteorològics durant els anys 2001 i 2002, es considera necessari modificar el termini de presentació de sol-licituds.

D'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Suprimir el conreu de la vinya com a afectat per les gelades de la segona quinzena de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR