ORDRE AAR/595/2010, de 16 de desembre, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts al sector pesquer en els àmbits de paralització temporal d'activitats pesqueres per a algunes modalitats de pesca i de determinades compensacions socioeconòmiques per a la gestió de la flota pesquera, d'acord amb el Fons Europeu de la Pesca, convocats per l'Ordre AAR/363/2010, de 22 de juny.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/595/2010, de 16 de desembre, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts al sector pesquer en els àmbits de paralització temporal d'activitats pesqueres per a algunes modalitats de pesca i de determinades compensacions socioeconòmiques per a la gestió de la flota pesquera, d'acord amb el Fons Europeu de la Pesca, convocats per l'Ordre AAR/363/2010, de 22 de juny.

Mitjançant l'Ordre AAR/363/2010, de 22 de juny, es van aprovar les bases reguladores dels ajuts al sector pesquer en els àmbits de paralització temporal d'activitats pesqueres per a algunes modalitats de pesca i de determinades compensacions socioeconòmiques per a la gestió de la flota pesquera, d'acord amb el Fons Europeu de la Pesca, i es van convocar els ajuts corresponents a l'any 2010.

El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural considera necessari fomentar les actuacions objecte d'aquests ajuts i donat el nombre de sol·licituds presentades, i realitzar una ampliació de la dotació inicialment establerta per tal d'atendre un major nombre de sol·licituds.

D'acord amb el que estableix l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General de Pesca i Acció Marítima, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Incrementar en 1.269.174,90...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR