DECRET 136/1984, de 17 d'abril, de desplegament de la Llei 21/1983, de 28 d'octubre, de declaració de paratges naturals d'interès nacional i de reserves integrals zoològiques i botàniques dels aiguamolls de l'Empordà.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 171/1986.

La Llei 21/1983, de 28 d'octubre, de declaració de paratges naturals d'interès nacional i de reserves integrals zoològiques i botàniques dels aiguamolls de l'Empordà, conté diversos aspectes fonamentals per a la consecució dels seus objectius, que necessiten un desplegament legislatiu.

És el cas d'aquelles qüestions relatives a la configuració dels òrgans rectors.

Atès que la disposició final de la Llei autoritza el Consell Executiu perquè dicti les disposicions que calguin per al seu desplegament i aplicació, a proposta dels Consellers de Política Territorial i Obres Públiques i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer Junta de Protecció.- 1

L'administració.

dels espais naturals protegits per la Llei 21/1983, de 28 d'octubre, correspondrà al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. 2. La Junta de Protecció dels Aiguamolls de l'Empordà és l'òrgan de gestió de les reserves integrals d'interès zoològic i botànic i dels paratges naturals dels aiguamolls de l'Empordà i té la seu a Castelló d'Empúries.

Article segon 1

La Junta es compon dels membres.

següents:

- Un representant de cadascun dels Departaments següents: Governació; Cultura; Política Territorial i Obres Públiques; Agricultura, Ramaderia i Pesca, i Comerç i Turisme.

- Un representant de la Comissió Interdepartamental del Medi Ambient (CIMA).

- Tres representants dels Ajuntaments de la zona.

- Dos membres de grups de protecció de la natura proposats per les entitats d'aquesta mena que siguin vinculades a la zona.

- Quatre tècnics nomenats pel Consell Executiu a proposta de l'Institut d'Estudis Catalans entre persones estretament vinculades a la comarca i que s'han destacat en la defensa i l'estudi de la zona.

- El Director de les àrees protegides, que actuarà com a Secretari de la Junta i que podrà participar en les deliberacions amb veu però sense vot. 1 bis. Podran assistir a les reunions de la Junta de Protecció dels Aiguamolls de l'Empordà, amb veu i vot, les següents persones: Dos representants de les organitzacions de professionals de l'agricultura de la zona. Un representant de les corporacions agràries de la zona. Els Caps dels Serveis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR