DECRET 79/1996, de 20 de febrer, de modificació parcial dels Estatuts del Consorci Torreblanca.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

El Decret 167/1994, de 28 de juny (DOGC núm. 1926, de 27.7.1994), va crear el Consorci Torreblanca, entitat jurídica pública integrada per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Ponts, a l'efecte de la constitució d'un complex de centres per a la reinserció de persones amb problemes de drogodependència.

L'experiència assolida des de la creació del Consorci Torreblanca, la previsió del creixement que ha d'experimentar la seva activitat a curt termini, així com la complexitat d'aquesta, aconsellen introduir alguns canvis en els Estatuts de l'entitat amb l'objectiu d'assolir una flexibilitat i agilitat en la gestió més elevades, de tal manera que la figura jurídica del Consorci assoleixi la màxima eficàcia i operativitat.

Per tot això, vist l'acord adoptat pel Consell de Govern del Consorci Torreblanca en la sessió ordinària del dia 29 de setembre de 1995, que aprova la modificació parcial dels Estatuts d'aquest ens amb el quòrum requerit a l'efecte, i atès el que disposa l'article 55 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat;

A proposta del conseller de Benestar Social, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2.1 dels Estatuts del Consorci Torreblanca, aprovats pel Decret 167/1994, de 28 de juny, que quedarà redactat de la manera següent: "2.1 La finalitat primordial del Consorci Torreblanca és la gestió integrada de: "Centres d'assistència per al programa de reinserció sòciolaboral per a ex-drogodependents i altres col·lectius en situació d'exclusió social. "Fomentar la reinserció laboral dels drogodependents i d'altres col·lectius en situació d'exclusió social. "Altres serveis que es puguin establir. "Són finalitats específiques del Consorci: "

  1. L'atenció, l'assistència i la prestació de serveis socials a persones amb problemes de drogodependència i altres d'exclusió social. "

  2. Promoure les activitats formatives i d'estudi emmarcades dins del procés d'atenció i reinserció d'aquests col·lectius. "

  3. Totes les que estiguin directament o indirectament relacionades amb les finalitats esmentades anteriorment, i que acordi el Consell de Govern."

Article 2

Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR