DECRET 20/2006, de 14 de febrer, de modificació parcial dels òrgans de govern i d'administració de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

20/2006, de 14 de febrer, de modificació parcial dels òrgans de govern i d'administració de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció.

La Llei 13/1997, de 19 de novembre, va crear l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, adscrit al Departament de Justícia com a departament competent en matèria de protecció de menors.

La Llei 11/2005, de 7 de juliol, de modificació i derogació parcial de diverses lleis relatives a entitats públiques i privades i en matèria de personal, ha afegit una disposició final quarta a la Llei 13/1997, per la qual s'autoritza el Govern per modificar l'estructura, la composició i el funcionament dels òrgans de govern i d'administració de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció.

Atès que l'actual composició del Consell Rector respon a la seva anterior adscripció al Departament de Justícia, es considera convenient modificar aquesta composició així com regular un nou règim de funcionament. En aquest sentit, resten afectats els articles 7 i 8 de la Llei 13/1997, de creació de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció que actualment tenen rang reglamentari. També es considera adient determinar que la Vice-presidència primera del Consell Rector coincideix amb la Vice-presidència de l'Institut.

Per tot això, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de la consellera de Benestar i Família i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte

Es modifica la composició i el funcionament del Consell Rector i es determina la Vice-presidència de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, entitat adscrita al Departament de Benestar i Família, d'acord amb el que s'estableix al present Decret.

Article 2

Composició del Consell Rector

El Consell Rector de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció està integrat pels membres següents:

  1. La Presidència, que recau en la persona que l'ocupa de l'Institut.

  2. Dues vice-presidències, la primera de les quals serà ocupada per la persona titular de la Secretaria de Famílies i d'Infància, i la segona, per la persona que ocupi la Direcció de l'Institut.

  3. Les vocalies següents:

La persona titular de la Secretaria General del departament competent en la matèria.

La persona titular de la Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència.

Dues persones en representació del Consell Sectorial de Serveis Socials d'Atenció a la Infància, que han de coincidir...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR