ACORD GOV/198/2009, de 9 de desembre, pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de 800 places de la categoria de mosso/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/198/2009, de 9 de desembre, pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de 800 places de la categoria de mosso/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010.

L'article 33 del Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010 estableix que per aquest exercici l'oferta pública d'ocupació només pot incloure les places que el Govern, a proposta del departament competent en matèria de funció pública i amb l'informe previ del Departament d'Economia i Finances, consideri necessàries per al funcionament dels serveis públics essencials. No obstant això, el Govern pot aprovar una o diverses ofertes parcials d'ocupació pública de llocs de treball dotats pressupostàriament i inclosos en les relacions de llocs de treball, que estiguin ocupats per personal interí o personal laboral temporal.

L'article 25 del text únic de la Llei de la funció pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, estableix que l'oferta d'ocupació pública ha de determinar les places vacants que, a proposta dels departaments, es considerin necessàries per al funcionament adequat dels serveis i hagin de ser proveïdes per personal de nou accés dins l'exercici pressupostari, classificades per cossos, escales o categories laborals.

El Decret 157/1996, de 14 de maig, que determina els òrgans que exerceixen les atribucions i les facultats atorgades al Departament de Governació per la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, atribueix en el seu article 3, lletra f), la competència d'elevar al Govern el projecte d'oferta d'ocupació pública al conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

L'article 5.c) del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, atribueix al Govern de la Generalitat la competència per aprovar l'oferta d'ocupació pública.

La Junta de Seguretat de Catalunya, en la sessió de data 14 de setembre de 2006, va determinar que, un cop finalitzat el desplegament territorial l'any 2008, calia completar mitjançant successives convocatòries anuals els efectius finals previstos del cos de mossos d'esquadra que es van fixar en la mateixa sessió en 18.267 policies per a l'any 2015.

El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR