DECRET 381/2004, de 7 de setembre, pel qual es modifiquen parcialment les condicions de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 381/2004, de 7 de setembre, pel qual es modifiquen parcialment les condicions de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

El Decret 69/1996, de 20 de febrer, va crear la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària, amb la finalitat d'honorar el professorat universitari i els departaments universitaris que sobresurten per la seva contribució en la millora de la qualitat de la docència, especialment per la tasca de renovació de la docència, la formació de professorat i l'elaboració de manuals i materials docents al servei de les universitats.

Posteriorment, el Decret 37/2002, de 5 de febrer, va modificar les condicions de la Distinció Jaume Vicens Vives, essencialment pel que fa al'àmbit d'aplicació i la dotació econòmica del guardó.

Als efectes de permetre que, d'acord amb les disponibilitats pressupostàries, es determinin anualment el nombre de distincions i els imports de cadascuna de les modalitats, es modifica ara el precepte del Decret 37/2002, de 5 de febrer, que regula la compensació econòmica de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

Per tot això, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica la compensació econòmica de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària, regulada a l'article 4 del Decret 37/2002, de 5 de febrer, que resta redactat en els termes següents:

La Distinció inclou una compensació econòmica per als premis individuals i per als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR