DECRET 115/2008, de 10 de juny, de convocatòria d'eleccions parcials al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra del representant del personal de les categories de facultatiu i tècnic integrants de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyDecret

DECRET

115/2008, de 10 de juny, de convocatÚria d'eleccions parcials al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra del representant del personal de les categories de facultatiu i tËcnic integrants de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra.

En data 18 d'abril de 2008 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Llei 2/2008, d'11 d'abril, de modificaciÛ de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, la disposiciÛ transitÚria de la qual legitima les organitzacions sindicals per a la promociÛ d'eleccions sindicals parcials per a l'elecciÛ del representant del personal de les categories de facultatiu i tËcnic integrants de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

La mateixa disposiciÛ transitÚria de la Llei 2/2008, d'11 d'abril, estableix que en el termini d'un mes a comptar de la presentaciÛ de l'escrit de promociÛ, el Govern ha de convocar eleccions parcials per escollir el representant dels membres de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

AixÌ mateix, en el Decret 135/2003, de 10 de juny, modificat pel Decret 135/2007, de 19 de juny, s'estableixen les normes de les eleccions dels representants del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra i designaciÛ d'organitzacions sindicals representatives.

En virtut d'aixÚ, i d'acord amb l'article 9.2 de l'esmentat Decret, a proposta del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i ParticipaciÛ, i amb la deliberaciÛ prËvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es convoquen eleccions sindicals parcials per escollir la representaciÛ del personal de les categories de facultatiu i tËcnic integrant de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

Article 2

Segons s'estableix a l'article 54 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, modificat per la Llei 2/2008, d'11 d'abril, el nombre de representants a escollir ser‡ d'un, i l'elecciÛ d'aquest s'ha de fer sobre la base d'un representant per cada dos-cents cinquanta funcionaris o fracciÛ, de les categories de facultatiu i tËcnic de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra.

Article 3

D'acord amb el que estableix l'article 9.2 del Decret 135/2003, de 10 de juny, sobre normes reguladores de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR