REIAL DECRET 773/1999, de 7 de maig, sobre ampliació dels mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2809/1980, de 3 d'octubre, en matèria d'ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyReial Decret

REIAL DECRET

773/1999, de 7 de maig, sobre ampliació dels mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats de l’Administració de l’Estat a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2809/1980, de 3 d’octubre, en matèria d’ensenyament.

L’Estatut d’autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, estableix en el seu article 15 la competència plena de la Generalitat de Catalunya en matèria d’ensenyament.

Mitjançant el Reial decret 2809/1980, de 3 d’octubre, es van traspassar a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis en matèria d’ensenyament, i ara és procedent completar i ampliar el traspàs efectuat.

La Comissió Mixta de Transferències prevista en la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, a fi de procedir al traspàs esmentat, va adoptar, en la seva reunió del dia 20 d’abril de 1999, l’Acord oportú, la virtualitat pràctica del qual exigeix que l’aprovi el Govern mitjançant un reial decret.

En virtut d’això, en compliment del que disposa la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, a proposta del ministre d’Administracions Públiques i amb la deliberació prèvia del Consell de Ministres en la reunió del dia 7 de maig de 1999,

Disposo:

Article 1

S’aprova l’Acord de la Comissió Mixta prevista en la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, pel qual s’amplien els mitjans patrimonials adscrits a les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d’ensenyament, adoptat pel Ple de la Comissió esmentada en la sessió del dia 20 d’abril de 1999, i que es transcriu com a annex d’aquest Reial decret.

Article 2

En conseqüència, queden traspassats a la Generalitat de Catalunya els béns immobles inclosos en la relació annexa, adjunta a l’Acord esmentat.

Article 3

L’ampliació de mitjans a què es refereix aquest Reial decret té efectivitat a partir del dia assenyalat en l’Acord de la Comissió Mixta esmentada.

Disposició final única

Aquest Reial decret es publica simultàniament en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i adquireix vigència l’endemà de la publicació.

Madrid, 7 de maig de 1999

Joan Carles R.

Ángel Acebes Paniagua

Ministre d’Administracions Públiques

Annex

La senyora Rosa Rodríguez Pascual i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la Comissió Mixta de Transferències prevista en la disposició transitòria sisena de l’Estatut d’autonomia de Catalunya,

Certifiquen:

Que, en la sessió plenària de la Comissió Mixta de Transferències del dia 20 d’abril 1999, es va adoptar un Acord sobre ampliació dels mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2809/1980, de 3 d’octubre, en els termes que a continuació s’expressen:

A) Normes en què s’empara l’ampliació

L’Estatut d’autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, estableix en l’article 15 la competència plena de la Generalitat de Catalunya en matèria d’ensenyament.

Pel Reial decret 2809/1980, de 3 d’octubre, es van traspassar a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis en matèria d’ensenyament.

Sobre les bases d’aquestes previsions normatives, és procedent completar el traspàs aprovat en aquell moment i ampliar els mitjans patrimonials que van ser objecte de traspàs en matèria d’ensenyament.

B) Béns, drets i obligacions de l’Estat que es traspassen

Es traspassen a la Generalitat de Catalunya els béns que es detallen en la relació adjunta número 1, en els termes que s’hi recullen.

C) Documentació i expedients dels mitjans que s’amplien

El lliurament de la documentació i els expedients dels mitjans que s’amplien s’ha de fer en el termini d’un mes a partir de la publicació del Reial decret pel qual s’aprova aquest Acord.

D) Data d’efectivitat de l’ampliació de mitjans

L’ampliació de mitjans patrimonials objecte d’aquest Acord té efectivitat a partir del dia 1 de juny de 1999.

I, perquè consti, expedim aquest certificat a Madrid, el dia 20 d’abril de 1999.

Rosa Rodríguez Pascual i Jaume Vilalta i Vilella

Secretaris de la Comissió Mixta

Relació número 1

Nom i ús: centre d’educació especial.

Localitat: Montornès del Vallès (Barcelona).

(99.127.031)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR